Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

HANIMLARIN YERİ FARKLI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Mahalle mitinglerine ve ev toplantılarına ara vermeden devam eden Ak Parti Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal, Sanayi Mahallesinde mahalle mitingine ve ev toplantısına katıldı. Köksal miting de ve ev toplantısında yaptığı konuşmada, ‘Ak Parti en çok desteği kadınlardan aldı. Bizde hanımların yeri farklıdır’ dedi.

 

ÖNEMLİ BİR SEÇİM

Ak Parti Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal seçim çalışmaları kapsamında Sanayi Mahallesi Muhtarı Faruk Akbulut tarafından verilen sanayi mahallesi mitingine ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Meryem Dinç’in davetlisi olarak Sanayi Mahallesinde ev toplantısına katıldı. Köksal miting de ve ev toplantısında yaptığı konuşmada, ‘Ak Parti’de hanımların yeri farklı. Bu zamana kadar yapılan seçimlerde en çok oy kadınlarımızdan çıktı. Ak Partinin icraatları içerisinde sosyal hizmetler var. Yaşlı anne babasına ve engelli çocuğuna bakan hanımlara devlet maaş veriyor. Sosyal hizmetlerin yanında Ak Parti’nin yol, köprü, hastane hizmetleri gibi daha birçok hizmetleri var. Bu seçim ülkemiz için önemli bir seçim. Ülkenin 2023 hedeflerine Kırıkkale’den 3, Türkiye genelinden de 400 milletvekili ile güçlü gideceğiz’ diye konuştu.

 

AK PARTİ İLE ÜLKE ÇAĞ ATLADI

Ak Parti hükümetinin 2002’den bu tarafa yaptığı icraatlara da değinen Köksal, ‘Hastanelerde kuyruk çilesi vardı. Şimdi modern hastanelerde hizmet alıyoruz. Okula giden çocuklarımızın ders kitaplarını bulamazken şimdi ders kitapları ücretsiz dağıtılıyor. Doğum yapan annelere şimdi çocuk yardımı yapılıyor. Birinci çocuk için 200 TL, ikinci çocuk için 400 TL ve üçüncü ve daha fazla çocuk için 600 TL annelere ödenecek. 6. aydan itibaren bu para ödenmeye başlanacak. Ankara Kırıkkale yolu çile olmaktan çıktı duble yolarla herkes rahatça seyahat edebiliyor. Şimdi kendi helikopterimi uçağımızı yapabiliyoruz. Ak Parti ile Türkiye bir çağ atladı’ diye konuştu.

 

75 MİLYONUN PARTİSİYİZ

Ak Parti’nin partili partisiz tüm Türkiye’yi kapsayan bir hizmet ağı olduğuna dikkat çeken Köksal, ‘Yeni Türkiye’ye talibiz. Biz oy versin vermesin 75 milyona hitap eden ve hizmet eden bir partiyiz. İnsanı seviyoruz. İnsana hizmet vebaldir, sorumluluktur. Ak parti olarak her seçimde oyumuzu artırarak geldik Kırıkkale’de de her seçimde oyumuzu katladık ve Türkiye ortalamasından yüzde 15 fazla oyla rekor kırdık. 2011 seçimlerinde 105 bin oy aldık ve bu seçimde de sizlerin desteğiyle oyumuzu yükseltip 120 bin oy almak için oy verip vebalden kurtulacaksınız. Sonra vebal bize geçecek ve bizde sizlerden aldığımız destekle yine sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz’ diye konuştu. Mahallelinin yolların kötü olduğunu şikayet etmesi üzerine Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı telefonla arayarak yolların bu yıl içerisinde bitmesi için söz aldı.

.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu