Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

HARİKA KANATLAR KIRIKKALE’DE

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

10.Kültür Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü hizmetleri kapsamında Kırıkkale’de ki çocuklara ”Harika Kanatlar” tiyatrosunu sunuyor. Kırıkkale Kültür merkezinde 10 ve 11 Ekim 2016 öğrencilere saat 10.00 ve 13.00 da akşam giriş seansı 18.00 de  aileleri ile gelen çocuklara.

Sevimli Kargo uçağı Jet’in işi teslimattır. Dünyanın her yerindeki çocuklara paketlerini tam zamanında ulaştırmasıyla ünlüdür. Gittiği yerlerin kültürünü öğrenmeyi ve oralarda yeni arkadaşlar edinmeyi de çok seviyor. En çok da teslim ettiği paketlerin çocukları mutlu etmesini… Onlara hem paketlerini ulaştırıyor, hem de Jumbo ve arkadaşlarının da yardımını alarak sorunlarını çözüyor. ””Harika Kanatlar”” Kırıkkale Kültür merkezine çocuklarını getiren aileler çocuklarının tiyatro ile tanıştırıp ve çok neşeli o kadarda güzel oyunda. Uçakla çocuklara kargo gönderilen kargonun çocuklara geç ulaşmasını konu alan oyun her yönüyle harika idi.

Akşam seansını çocuklarıyla izleyen izleyiciler, çocukları kadar eğlendiler. Çocuğu ile birlikte Harika Kanatlar tiyatrosunu izlemeye gelen Av. Adnan Uçar, “Çocuğumuz için farklılık olsun diye tiyatroya geldik. Kırıkkale’de maalesef çok sosyal ortam yok. Çocuklarımızı, çocuklara çok uygun olmayan ortamlarda büyütüyoruz. Bu tür aktivitelere de katılmaya çalışıyoruz. Eğlenceli bir oyundu, ne yalan söyledim çocuklar kadar bizlerde eğlendik.” İfadelerini kullandı.

Haber ARİF ÇAKIROĞLU

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x