Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Hasandede 10 gündür susuz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale’ye bağlı Hasandede Köyünde yaklaşık 10 gündür sular akmıyor. Artık isyan etme noktasına gelen vatandaşlar, ellerinde bidonlarla köy içerisindeki çeşmelerde su kuyruğunda bekliyor. Köy muhtarı ise her seferinde bir bahane ile vatandaşları oyalıyor.

 

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Kırıkkale’ye bağlı Hasandede Köyünde yaklaşık 10 gündür musluklardan akmayan su, vatandaşları büyük sıkıntıya soktu. Köy halkı, meydanda bulunan çeşme başlarında uzun kuyruklar oluşturup, bidonlarla zorunlu su ihtiyaçlarını gidermeye çalışırken, arızalı olduğu belirtilen suyun biran önce gelmesini istiyorlar.

 

“YETKİLİLER SESİMİZİ DUYSUN”

Susuz kalan köy halkı, yetkililerden yardım bekliyor. Köyde yaşayan Ekrem Şahin isimli vatandaş suların akmaması ile ilgili şunları söyledi: “Arıtmada su var. Barajdan su veriliyor. Ancak köyümüze su verilmiyor. Muhtar ise deponun doldurulmaya çalışıldığını söylüyor. Fakat 10 gündür susuzuz. Yetkililere sesleniyoruz. Sesimizi duysunlar. Herkes perişan oldu. İhtiyaçlarımızı gideremiyoruz.” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x