Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşetSağlık

Haşereler ile mücadele

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, sivrisineklerin üreme dönemi olan kış aylarında haşerelere karşı mücadele başlattı. Mücadele ile salgın hastalıkların önüne geçilmesi hedefleniyor.

 

YARIYIL TEMİZLİĞİ

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekipleri çalışmalarına yarıyıl tatili nedeniyle okullarda başladı. Öğrencilerin sık kullandığı ve bakterilerin yoğun olduğu bölgelerde titiz bir çalışma gerçekleştiren ekipler, yarıyıl tatili nedeniyle çalışmalarını okullarda devam ettiriyor. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, Bakteri, virüs gibi mikroorganizmaların okulların depo, lavabo ve tuvaletlerinde ilaçlama çalışması yapıyor.

 

115 OKUL TEMİZLENECEK

Kırıkkale’de bulunan toplam 115 okulda gerçekleştirilecek olan bu çalışma ile birlikte salgın hastalıklar ve mikropların yayılmasını önlenmiş olacak. Bakteri ve virüs gibi mikroorganizmalara karşı etkili olan dezenfektanın insan sağlığına olumsuz bir etkisi bulunmuyor. Üremenin yoğun olduğu bölgelerde sırt pompası ve araçla ULV sistemi kullanılarak devam eden ilaçlama çalışmaları şehir merkezinde de devam ediyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x