Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Hastalara En Güzel Moral

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Müftüsü Şahin Yıldırım, 2017 yılı Kutlu Doğum haftası dolayısı ile Kamu Hastaneler Genel Sekreterliğine Bağlı Yüksek İhtisas Hastanesini ziyaret ederek hastaları ziyaret ederek gül verdi.

 

GEÇMİŞ OLSUN

İl Müftülüğü hafta dolayısıyla Önce Hastane Yöneticisi Uz.Dr. Tekin Akçayı  ziyaret etti. Ziyarette İl Müftü Yardımcıları Hastane Müdür yardımcıları hazır bulundu. Daha sonra Müftülük ekibiyle beraber, hastane yönetimi, çalışanları ve hastalara gül dağıtımı gerçekleştirdi. İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle gül ve kitap takdiminde bulundu. Daha sonra servislerde yatan hastalar ziyaret edildi. Hastalara, refakatçilerine, muayeneye gelenlere “Geçmiş Olsun” dilekleri iletilirken hastane personeline de başarılarının devamı dileklerinde bulunuldu.

 

200 GÜL DAĞITILDI

Ziyarette Peygamberimizin ve Kutlu Doğum Haftası’nın simgesi haline gelen ‘Gül’ tüm hasta, hasta yakınları ve hastane personeline hediye edilirken, hastalar ve hasta yakınları İl Müftülüğü tarafından gerçekleşen bu güzel ziyaretten duydukları mutluluğu ifade ettiler. İl Müftüsü Yıldırım konu hakkında “Hastalarımıza bir nebze moral ve onların mutlu olmaları bizi sevindirir. Kendilerine gül takdiminde bulunduk, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kutlu doğumda onlarında unutulmadığını hatırlatmak istedik. Sosyal hayatın her alanında olmalıyız” dedi. Hastane Yöneticisi Uzman Doktor Tekin Akça ise Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle hastaneyi ziyaret eden Müftü Yıldırım’a müftülük çalışanlarına Peygamberimizi anımsatan 200 gülü hastalarımıza dağıtımından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x