Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

HAVA SICAK, TRAFİK FELÇ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin bazı noktalarında devam eden yol çalışmaları sebebi ile trafik durma noktasında ilerliyor. Sıcak havadan bunalan ve trafiğe maruz kalan vatandaşlar, çalışmaların gece yapılması için çağrıda bulunuyorlar.
 
Kırıkkale Kayseri Yolunda Yeni Mahalle Mezarlığı bölgesinde yapılan yol çalışması, Terminal kavşağında devam eden köprülü kavşak inşaatı ve merkezde yapılan bazı yol çalışmaları trafiği olumsuz etkiliyor. Sıcak havada kilometrelerce kuyruk oluşurken sürücüler canlarından beziyorlar.
Bağdat köprüsü civarında yoğunlaşan trafik tarım il müdürlüğüne kadar uzarken, yer yer tüpraş kavşağına kadar kuyruk oluşuyor. Ayrıca Millet Bulvarında yapılan yol çalışmasında Emniyet Müdürlüğü önünden, eski rektörlük binasına kadar uzanan kuyrukta trafiğin açılmasını bekleyen vatandaşlar “ İstanbul’u geçtik. Bu tür çalışmalar gece yapılmıyor. Kırıkkale’nin en işler bulvarında mesai çıkış saatinde yol çalışması yapılıyor yol kesiliyor. Bu işler bu saatte yapılır mı? Hava sıcak zaten herkes işten çıkmış kafası dolu, bunalmış bir de trafik çilesi çekiyoruz.” Diyerek serzenişte bulundular.
Özellikle Kırıkkale-Kayseri karayolunda ki trafik sıkışıklığı yer yer kazalara da sebep oluyor. Tek şeride binen yolda sıcak havanında etkisiyle dikkat kaybı yaşayan sürücüler kazaya sebebiyet verirken, sürücüler yol çalışmalarından şikâyetçi oluyorlar.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x