Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Havalar Isınıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Eylül ayının son günleri yaklaşırken serinleyen havalar vatandaşların morallerini bozarken, meteoroloji tarafından pastırma yazının gelmesi ile montların yeniden çıkacağı bildirildi
 
Kış geldi diye üzülenlere müjde
Yaklaşık iki haftadır etkili olan serin hava ilimizi terk ediyor. İlimizde bugünden itibaren pastırma yazı yaşayacak. Hafta Sonunun ilk günü olan Cumartesi hava sıcaklığının 24 dereceye yükselmesi Pazartesinden itibaren 30 dereceyi bulması bekleniyor.
Pastırma yazı geliyor
İlimizde etkili olan serin hava yerini güneşli ve pastırma sıcaklarına bırakıyor. Eylül ayının son günlerinin yaşadığımız bugünlerde mevsim normallerinin altına düşen sıcaklıklar vatandaşlar tarafından ‘Kış bu sene erken geldi’ yorumu yapmalarına neden oldu. T-shirtler yerini montlara ve kazaklara bırakırken, yaz mevsimini seven vatandaşları hüzün kaplamıştı. Kırıkkale Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri önümüzdeki birkaç gün ilçemizde pastırma yazının etkili olacağı müjdesini verdi. Haftanın en sıcak günü Cumartesi olacak. Sıcaklık 30 derece olurken, güneş kendisini bol bol gösterecek. Bugün hava sıcaklığı 23 derece olurken, yarın sıcaklık 24 dereceye, Pazartesi günü sıcaklık 30 dereceye yükselirken bu sıcak havaların 15 gün etkili olacağı tahmin deiliyor.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x