Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Hayalet rektörün, hayali atamaları

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Haber71 Özel Haber

Hayalet rektörün, hayali atamaları - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

HABER: KADİR YAHŞİ

KAFAYA GÖRE ATAMA YAPAN REKTÖR, GİDERAYAK SÖZ VERDİĞİ MEMURLARA BİR BİR KADEME ATLATTIRIYOR.

Kırıkkale Üniversitesi(KÜ) hakkında her gün bir kötü haber almak mümkün. Son olarak KÜ’de hayali kadro atamaları yapıldığı ve bu atamaların norm kadroda yer almamasına rağmen gerçekleştirildiği iddia edildi.

BÜYÜK BİR YANLIŞA İMZA ATILDI

Haber71 Gazetesi olarak, Kırıkkale’de yaşanan her türlü usulsüz, yolsuzluk ve yanlış yapılmış olayları gündeme getirmeye devam ediyoruz. Bu süreçte hiçbir kurum ve kuruluşa ödün vermeyeceğiz. Kırıkkale’ye yapılan her yanlışı, her gün ısrarlar yazmaya devam edeceğiz. Maalesef ne bir başarı öyküsü nede bir bilimsel gelişme ile gündeme gelemeyen Kırıkkale Üniversitesi, iyi haberlerle anılmıyor. İyi yönetim sergileyemeyen ve kötü anılmayı tercih eden Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, büyük bir yanlışa daha imza attı. Bir daha rektör seçilemeyeceği için giderayak hayali kadro ataması yaptığı öne sürülen Rektör Yıldız, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’nda 6 memuru Şube Müdürü olarak atadığı iddia edildi.

KAPI GİRİŞLERİNDE ŞUBE MÜDÜRÜ YAZIYOR

Edinilen bilgilere göre, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’nın norm kadrosunda Şube Müdürü olarak bir kişi olması gerekirken, Rektör Yıldız, hayali bir şekilde yaptığı 3’er adet atama ile bu sayıyı 4’e çıkardığı iddia edildi. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’na İsmail T. Ç., Mehmet E. B., ve Erdinç D.’yi atayan Rektör Yıldız, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’na da Mine K., Ramazan O. ve Gani B.’yi bir imza ile atadı. Her iki daire başkanlığında norm kadrosunda hala yer almayan ancak odalarının kapılarında Şube Müdürü yazan 6 isimde, aynı maaşlarını almaya devam ediyor. Rektör Yıldız, kadroların yerini yapmak adına illegal bir atama yaptığı ve gelecek rektörün atamaları resmiyete kavuşturacağı konuşuluyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x