Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

HAYDİ BİSMİLLAH

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçen Sezonun BAL şampiyonu T.M. Kırıkkalespor, 3. Ligde ilk maçına çıkıyor. Trabzon Temsilcisi Yomra ile deplasmanda oynayacak olan Şimşeklere başarılı bir sezon diliyoruz.
İLK MAÇ YOMRA
Temsilcimiz T.M. Kırıkkalespor 3. Ligde ilk maçına Trabzon deplasmanında Yomra ile çıkıyor. Bugün oynanacak müsabakada taraflar birbirini yenmek için sahaya çıkacak. Geçen sezonu şampiyon tamamlayarak tüm şehri havaya sokan T.M. Kırıkkalespor, bu sezonda taraftarlara umut veriyor. Yapılan transferler ve geçen sezon ki başarılı kadronun korunması ile birlikte başarılı olabilecek bir takım kuran T.M. Kırıkkalespor da tüm gözler oynanacak olan ilk resmi maç Yomraspor’a çevrildi. Uzun bir aradan sonra ilk defa 3. Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz, rakiplerinin korkulu rüyası olmak ve Şampiyon olmak için sahaya çıkacak.
YOMRA’YI TANIYALIM
Teknik Direktörlüğünü 41 yaşındaki Raşit Çalık’ın yaptığı Yomraspor, geçen sezon 3. Lig 2. Gurubu 13. Sırada tamamladı. Deplasmanda sönük profil sergileyen Yomra kendi evinde orta halli bir takım. Deplasmanda yenerek lige girmemiz halinde takımın havaya girecek olması yönünden en önemli maçlarımızdan bir tanesi. Takımımız T.M. Kırıkkalespor, maç için Cuma günü uçakla Trabzon’a gitti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x