Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Haydi, Kırıkkale Fener Alayına

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

“18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” münasebetiyle bu pazar, Cumhuriyet Meydanı’nda saat 19:00’da Kırıkkkale Belediyesi tarafından düzenlenecek 4’ncü Geleneksel Fener Alayı Yürüyüşüne bütün Kırıkkaleliler davet edildi.

ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıl Dönümü münasebetiyle Kırıkkale’de çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 18 Mart 2018 Pazar günü Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında başlayacak törenler gün boyu devam edecek. Aynı gün akşam Saat.19.00’da ise Kırıkkale Belediyesinin geleneksel hale getirdiği Fener Alayı yürüyüşünün dördüncüsü gerçekleştirilecek. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanından başlayacak olan yürüyüş, Atatürk Bulvarı, Ankara Caddesi ve Zafer Caddesinden tekrar meydanımıza kadar Şanlı bayrağımız ve meşaleler ile gerçekleştirilecek.

FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ

Birlik ve beraberliğin sergileneceği Fener Alayı yürüyüşüne Kırıkkale Belediyesi Mehter Takımı da eşlik edecek. Geleneksel hale getirdikleri Fener Alayı Yürüyüşünün dördüncüsünü düzenleyeceklerini söyleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “18 Mart Pazar günü saat 19.00’da Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında başlayacak olan Fener Alayı yürüyüşümüze bütün Kırıkkaleli hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Fener Alayı yürüyüşünün 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla birlik ve beraberliğin bir kez daha yantsıtmak için bu yıl Fener Alayının 4’ncüsünü gerçekleştiriyoruz. Bu vesile ile Tüm şehitlerimizi Rahmetle anarak gazilerimize de hayırlı ömürler diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x