Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Haydiii! Kalk ayağa

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TEMSİLCİMİZ TM KIRIKKALESPOR, ZORLU DERSİM DEPLASMANINDAN 2-0 MAĞLUP AYRILDI

 

 

Spor Toto 3’üncü lig 2’nci grupta zorlu Dersimspor deplasmanına çıkan temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.

 

İLK ATAK DERSİM’DEN

Türk Metal Kırıkkalespor, Ligin ikinci yarısı oynadığı 3 karşılaşmadan 1 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 4 puan alarak ligin ilk yarısına oranla iyi bir başlangıç ile başladı. Ligin ikinci yarısında takımı neredeyse tamamen değiştiren Toto 3’üncü lig 2’nci grupta ki temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, karşılaşmaya daha çok kendi yarı sahasında oyunu karşılayarak başladı. Ligin en alt sırasında mücadele eden iki takımın da aldığı üç puan ilaç gibi gelecek ve ligde kalmak için büyük bir avantaj sağlanacağı karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı ev sahibi Dersimspor’dan geldi.

 

İLK ATAĞIMIZ 23’ÜNCÜ DAKİKADA GELDİ

Karşılaşmanın 19’uncu dakikasında ev sahibi Dersimspor sol kanattan gerçekleştirdiği atakta, Koray Kurt’a atılan derin bir topla gole yaklaştı. Kalecinin açıldığını gören Koray, topu kalece Can’ın üzerinden aşırtmak istedi ancak top kalenin üstünden auta çıktı. Karşılaşmaya daha çok kendi yarısında kabul eden temsilcimizin ilk tehlikeli atağı ise 23’üncü dakikada geldi. Sol kanattan İbrahim ile gerçekleşen atakta, ceza sahasına yapılan ortada Ömer Faruk topa kafa vurdu. Ömer Faruk’un kafa vuruşu etkisiz olunca top yandan auta gitti.

 

ORTA ALANDA MÜCADELE

Daha çok orta alanda mücadelenin geçtiği karşılaşmada 26’ncı dakikada ev sahibi Dersimspor atak geliştirdi. Sağ kanattan gerçekleşen atakta Heybet Rajhat’ın ceza sahası dışından çektiği şut auta gitti. Kaleci Can tarafından Levent’e atılan uzun topta rakibinden sıyrılan Levent, topu Sefer’e gönderdi. Ceza sahası dışında rakibini geçmek isteyen Sefer’e yapılan faul sonrası TM Kırıkkalespor tehlikeli ve kaleyi tam karşıdan gören bir serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Levent’in sert vuruşunda top, direğin dibinden auta gitti.

 

İLK YARI 0-0

İlk yarının bitimine dakikalar kala soyunma odasına önde gitmek isteyen iki takımda, kanatlardan geliştirdiği ataklarda gol aradı. Karşılaşmanın ilk yarısına hakem tarafından en az 1 dakika uzatma eklendi. Son dakikalarda gelişen ev sahibi atağında TM Kırıkkalespor defansı tehlikenin önüne geçti ve ilk yarı golsüz sona erdi. 0-0. İkinci yarıya daha etkili başlayan takım ev sahibi Dersimspor olurken, temsilcimiz TM Kırıkkalepor ilk yarıda olduğu gibi oyunu kendi sahasında kabul etti. İlk yarıda olduğu gibi daha çok sol kanattan atak geliştiren Dersimspor, karşılaşmanın 51’inci dakikasında ceza sahasına açılan ortada Koray’ın kafa vuruşunu kaleci Can son anda kornere çeldi.

 

KORAY DERSİM’İ ÖNE GEÇİRDİ

Baskılı oyununu arttıran ev sahibi takım aradığı golü 547üncü dakikada Koray Kurt ile buldu. Orta alanda kaptırılan topta defansın arkasına atılan derin pas sonucu topla buluşan Rojhan, keleci Can’ın açıldığını görünce topu sağ kanattan gelen Koray’a çıkarttı. Topla buluşan Koray düzgün bir vuruşla topu boş kaleye göndererek, ev sahibi Dersimspor’u 1-0 öne geçirdi. Golün ardından daha çok oyuna hakim olan ve temsilcimizi tamamen kendi yarı sahasına kapatan ev sahibi ekip, sol kanattan geliştirdiği ataklar ile ikinci golü aradı. Ev sahibi takımın baskısına karşı kontra atak geliştirmek isteyen temsilcimiz kısa pas yerine uzun toplanla gol arasa da istediğini başaramadı.

 

78’DE YIKILDIK

Golün verdiği avantaj ile iki kanadı birden kullanmaya başlayan ev sahibi takım, ceza sahasına yaptığı ortalar ile temsilcimizi iyice bunaltmaya başladı. Karşılaşmanın son yarım saatinde oyuncular sertleşmeye başladı. Oyuncuların sert oyununa karşı maçın hakemi Eser Birinci, gösterdiği sarı kartlar ile oyunun kontrolünü elinde tutmayı başardı. İkinci golü bularak iyice rahatlamak isteyen ev sahibi takım, 78’inci dakikada farkı ikiye çıkarttı. Koray’ın yerine giren Mert, attığı gol ile takımını 2-0 öne geçirdi. İkinci golün ardından daha çok orta alanda geçen karşılaşmada başka gol olmadı ve karşılaşma 2-0 sona erdi.

 

HABER: BURAK CAN

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x