Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

‘Hayır’ kampanyası devam ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Ahmet Önal, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum sürecinde ‘Hayır’ kampanyalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

 

TEKİN’DE KIRIKKALE’YE GELECEK

16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Ahmet Önal, “Cumhuriyet Halk Partimiz başta olmak üzere bazı siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve sendikalarla Hayır kapsamında başlattığımız çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.  Son dönemde İstanbul Milletvekilimiz Gürsel Tekin, Yalova Milletvekilimiz, Muharrem İnce’den sonra partimizin önemli isimleri önümüzdeki günlerde Kırıkkale’mize gelerek bize destek olmaya devam edecekler. Vatandaşlarımızın ilgisinden son derece memnunuz. Hayır, çalışmalarımızı anlatırken hiçbir sıkıntı ve güçlükle karşılaşmıyoruz. Bu anlamda bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

BUNCA SIKINTI VARKER

Önal, “Ülkemizde bunca sıkıntı varken, enflasyon oranı çift haneli rakamlara ulaşmışken, işsizlik sorunu almış başını gitmişken, asgari ücretli çalışanlarımız ay sonunu getiremezken, emeklilerimiz sefalet, yoksulluk içerisindeyken yangından mal kaçırır gibi yapılmaya çalışılan bu anayasa değişiklik paketinin ülkemizin hiçbir sorununu çözmeyeceği gün gibi açıktır. İktidarın, ülkemizin temel sorunlarını çözmek için yoğunlaşması gerekirken, enerjisini ve kaynaklarını ülkemize hiçbir faydasının olmayacağı sanal bir gündeme harcaması son derece üzücüdür. Buradan vatandaşlarımıza soruyoruz. Bu referandum ile işsizlik mi azalacak enflasyon mu düşecek. Terör son mu bulacak. Esnafımızın, çitçimizin, memurumuzun sorunları mı azalacak” diye konuştu.

 

VATANDAŞIN KARARI ‘HAYIR’ OLACAKTIR

“Değerli Kırıkkaleliler, Açılım adı altında Oslo görüşmeleri yapanların, Diyarbakır Meydanında bölücü başının mektuplarını okuyanların, Barzani’yi devlet protokolü ile karşılayanların bu ülkeye vereceği hiçbir şey kalmamıştır. Hiç şüphemiz yoktur ki; yanlış iç ve dış politikaları ile ülkemizi Ortadoğu bataklığına sürükleyenler, vatandaşlarımızdan gerekli dersi sandıkta alacaklardır. Sokakta, pazarda, köylerde, mahallelerde gezdiğimizde görüyoruz. Vatandaşlarımız tüm yaşananların farkına çoktan varmış, kararını vermiştir. Vatandaşımızın kararı Hayırlı olacaktır”

 

HUZURLU, MUTLU UYANACAĞIZ

“Bu anlamda tüm Kırıkkaleli vatandaşlarımızdan Cumhuriyetimizi ve Demokrasimizi yaşatmak, ülkemizin üniter yapısını korumak, Gazi Meclisimizin yetkilerinin elinden alınmasını engellemek, yargı bağımsızlığını korumak için tercihlerini Hayır dan yana kullanmalarını istiyoruz. Verilecek her Hayır oyu ülkemizin içeride olduğu yurtdışında da itibarının arttırılmasına katkı da bulunacaktır.  Sandıktan çıkacak Hayır oyları ile 17 Nisan sabahına daha huzurlu ve mutlu uyanıp, çocuklarımızın geleceğine sahip çıkacağız, daha güzel, daha mutlu, daha Hayırlı günlere hep birlikte uyanacağız” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x