Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Hayvancılık işletmeleri modernleşiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi ve Hayvancılık Yatırımlarının Desteklenmesi proje uygulamaları ile Kırıkkale’de hayvancılık işletmeleri modernleşiyor.

YÜZDE 50 HİBELİ

Balışeyh ilçesinde yüzde 50 hibe desteği ile Kadın Yetiştiricilerden Olcay Baltacı’nın yapmış olduğu 49 başlık ahırda Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Adem Bektaş, ilçe Müdürü Fatma Duygu Kara ve teknik personel ile incelemelerde bulundu. İl Müdürü Yılmaz işletmenin gelişiminin devam etmesi ve hayvan sayısının artırılması için gerekenler hakkında işletme sahibi ile sohbet etti.

KIRIKKALE ÖRNEK İL OLMA YOLUNDA

Kadın işletmeciyi tebrik eden İl Müdürü Yılmaz “İlimizde modern işletmelerin artması çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kırıkkale tarım ve hayvancılıkta modern örnek il olma yolunda hızla ilerliyor. Bakanlığımızın destekleri ile çiftçilerimiz ve üreticilerimiz kaliteli ve verimli ürünler elde etmek için yatırımlarını yapıyorlar. Olcay hanımı tebrik ediyor ve işletmenin ailesine ve ilimize bereketli olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x