Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Hedef 2023

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK PARTİ’NİN TÜM TEŞKİLATLARI 2018 YILININ İLK İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

 

Hedef 2023

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı’nın bir süre önce oluşturulan yeni yönetimi 2018 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi ve birlikte istişare yaptı.

 

BİR ARAYA GELDİLER

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen başkanlığında toplanan yeni yönetimin toplantısına İl Yönetimi, Merkez İlçe Yönetimi, İlçe Teşkilatları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimi katıldı. Partide bir araya gelen teşkilat yöneticileri, daha sonra Süvariler Binicilik Kulübüne geçerek burada yemekli bir toplantıda buluştu. İl Başkanı Nuh Dağdelen yılın ilk toplantısını yaptıklarını ve birlikte istişarede bulunduklarını söyledi.

 

“GÖREV BİLİNCİYLE SÜRECEK”

Toplantı konusunda şu bilgiler verildi: “İl teşkilatımız, merkez ilçe teşkilatımız, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarımız 2018 yılının ilk gününde düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi. Yönetim kademelerinin oluşturulduğunu ve aktif bir şekilde çalışmaya başladıklarını ifade eden İl Başkanımız Sn Nuh Dağdelen, “Teşkilatımızın her kademesi dava aşkı ve görev bilinciyle çalışmalarını sürdürecek. Bundan sonraki hedefimiz 2019 seçimleri için gerektiği şekilde hazırlık yapmak” dedi.

 

“HEDEF BİRLİKTE 2023”

İl Başkanı Nuh Dağdelen, hedeflerinin çıtayı daha yukarıya çekmek olduğunu belirttiği toplantıda, “Haftalık olağan il yönetim ve yürütme toplantımızın akabinde teşkilat değerlendirme ve istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olur inşallah. Hedefimiz hep birlikte 2023” dedi. Bunun için herkesin gayret göstermesi gerektiğinin altını çizen Başkan Dağdelen, Birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek hedefe emin adımlarla ilerleyeceğimizden eminiz” diye konuştu ve toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x