Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Hedef olma hedefsiz kalma

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hedef olma hedefsiz kalma

Uyuşturucu ile mücadele konusunda interaktif eğitim sağlayan ‘Hedef Olma Hedefsiz Kalma Projesi’ Eğitim Tırı Kırıkkale’de öğrencilere eğitim verdi. Kırıkkale ‘de iki gün kalan TIR’da uyuşturucunun alışkanlık hale gelmemesi için silgiler verilerek uyarılarda bulunuldu.

 

UYARILARDA BULUNULDU

Hedef Olma Hedefsiz Kalma Eğitim Tırı’ Kırıkkale’de, System.String[] Uyuşturucu ile mücadele konusunda interaktif eğitim sağlayan ‘Hedef Olma Hedefsiz Kalma Projesi’ Eğitim Tırı iki gün boyunca  Kırıkkale’de oldu. Narkotik Eğitim Tırı Kırıkkale Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda hizmet sundu. Tırın ilk misafirleri şehirdeki liseler oldu. Öğretmenleri öncülüğünde gruplar halinde ziyarette bulunan öğrencilere uyuşturucunun kötü etkileri uygulamalar üzerinden anlatıldı ve eğitimciler tarafından bu alışkanlığın edinilmesi yollarına dair uyarılarda bulunuldu.

 

İŞİTSEL VE GÖRSEL

Düzenledikleri eğitim ve farkındalık faaliyeti hakkında açıklamalarda bulunan  Narkotik Uzmanı Yücel Salatan, ” İstanbul Emniyeti  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün ‘Hedef Olma Hedefsiz Kalma Projesi’ kapsamında geliştirilen  Narkotik Eğitim Tırınının içerisinde 12 tane dokunmatik, işitsel ve görsel olarak hazırlanmış ekranımız var. Kişi ekranın başına geldiğinde uygulama onu zaten yönlendiriyor. Madde kullanımının zararlarını öğreniyor. 7’den 77’ye kadar herkese hitap edebilecek şekilde uygulamalarımız var. İki gün boyunca bu ildeyiz, inşallah en fazla kişiye ulaşmak amacını taşıyoruz. Eğitim Tırı ile tüm ülkeyi dolaşıyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x