Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

HEDEFİMİZ BİRİNCİ PARTİ OLMAK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Siyasi Partilerin gösterdiği Keskinli Milletvekili adayları ile bir araya gelmeye devam eden Keskinliler Kültür Yardımlaşma Eğitim ve Çevre Derneğinin bu kez konuğu MHP Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer ve Merih Karayol oldu. Dernek üyeleri ve Keskinli Mahalle muhtarları, Milletvekili adayları karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Keskinliler Kültür Yardımlaşma Eğitim ve Çevre Derneği 7 Haziran’da gerçekleşecek olan Milletvekilliği seçimi öncesi partilerin aday gösterdiği Keskinli Milletvekili adaylarla bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor. Daha önce CHP adayları Murat Çakırca, Ziya Kavlak, Ak Parti Adayı Abdullah Öztürk ile bir araya gelen, Keskinliler derneğinin bu kez konuğu MHP Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer ve Merih Karayol oldu. Derya Alabalık tesislerinde Göçer ve Karayol, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, İl Başkan Yardımcısı Soner Gençer ile bir araya gelen dernek üyeleri ve Keskinli Mahalle Muhtarları karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

 

ÇOĞUNLUK GÖZARDI EDİLMEMELİ

İstişare toplantısının açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı İlyas Eliri “Hemşerilerimizle bir araya gelmeyi sürdürüyoruz. Amacımız hemşerimiz olan Milletvekili adayları ile istişare ederek onlara destek olmaktır. Eğer ki bu şehirde çoğunluğa sahipsek çoğunluğun gözardı edilmemesi gerekir. Eğer ki Kırıkkale’de biz Keskinliler olarak çoğunlukta isek bizim sucumuz ne? Biz çoğunlukta ilk sıradaysak partilerde, bürokrasi de bunu göz ardı etmeyecek. Her partide hemşerimiz olsun güçlü olsun. Bizim hemşerilerimiz her zamanen en iyilere layıktır TBMMde, bürokrasi de, iş hayatında hep ön planda olsun. Biz dernek olarak hemşerilerimizin bulundukları yerle gurur duyarız. Sizlere de seçimde başarılar diliyoruz” dedi.

 

DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

İlk sözü alan MHP üçüncü sıra Milletvekili adayı Merih Karayol “iktidarın secim beyannamesi iki başlıkta toplanmış birincisi başkanlık sistemi, diğeri yeni Türkiye başka bir programı yok. Keskin, Anadolu Selçuklu devletinden buyana Keskindir. Kurtuluş savaşında da Ankara’nın arka bahçesi olmuştur. Tarihte ve günümüzde önemli bir yere sahip olan Keskinlilerin yeri bir siyasi partide üçüncü sıra olmamalıydı. MHP’de ilk kez bir Keskinli ilk sırada gösterildi. Bu hemşerilerimiz için bir fırsattır. Bizden 3 vekil meclise gönderirseniz 2 tane hemşeriniz mecliste olacak. Sizlerin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

 

HEDEFİMİZ BİRİNCİ PARTİ OLMAK

MHP Milletvekili birinci sıra adayı Seyit Ahmet Göçer “Bizler MHP den aday gösterildik . 27 yasında il Başkanı oldum ve 7 yıl bu görevi sürdürdüm. İnsanların memleketini seçme şansı yoktur ama biz iyi ki Keskinli olarak dünyaya gelmişiz. Herkes Keskinliler hemşericilik yaptı denir ancak biz bu zamana kadar hiç hemşericilik yapamadık. Daha önceki seçimlerde hep karşımıza çıktı, neden Keskinliler hep ikinci sırada diye eleştiri getirdiniz şimdi partimiz bir hemşerinizi ilk sıraya koydu. İktidarın nasıl bir sıralama yaptığı malumunuz. Sizlerin vereceğiz desteğe ihtiyacımız var. Herkesin siyasi görüşüne sonuna kadar saygı gösteriyorum ama iktidara 13 yıldır bir ümitle oy verildi ama hizmet yok. Gelin bizim elimizi güçlendirin. Bizim hedefimiz siz hemşerilerimizin desteğiyle Kırıkkale’de birinci parti olmak. Biz Kırıkkalelilik ruhunu ön plânda tutacağız. Benim sıralamadaki yerimin belirleyicisi Keskinli oluşum olmuştur. Partili partisiz herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Zafer ÖNDER
Zafer ÖNDER
13 Mayıs 2015 20:41

Seyit Ahmet GÖÇER; doğru ile yanlışın aynı dükkanda satılan birer meta haline geldiği günümüzde doğru konuşacak, doğru hareket edecek ve doğruyu dosdoğru bir biçimde ifade edecek cesur ve yiğit bir Kırıkkale delikanlısıdır. Biz inandık siz de inanın!

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu