Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Hele şükür

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Spor toto 3’üncü lig 2’nci grupta mücadele eden ve düşme potosında bulunan Türk Metal Kırıkkalespor, kendi evinde ağırladığı HEASK’ı 80’inci dakikada İbrahim Sürgülünün attığı gol ile 1-0 mağlup etti.

 

İYİ BAŞLAYAMADIK

Kendi evinde Halide Edip Adıvarspor Kulübü’nü (HEASK) ağırlaşan, Türk Metal Kırıkkalespor, kötü başladığı karşılaşmadan sevinçli ayrıldı. Karşılaşma boyunca hava toplarında ve dönen toplarda büyük sıkıntılar çeken TM Kırıkkalespor, ilk yarım saat istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Özellikle defanstan seken topları alamayan ve kendi kalesine gelen topları uzaklaştırmada sıkıntılar çeken TM Kırıkkalespor, ilk yarının son 15 dakikası gol için baskılı ve organize bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın 30 ve 35’inci dakikaları arası arka arkaya fırsatlar yakalayan temsilcimiz pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 sona erdi.

 

80’DE İBRAHİM ATTI

İkinci yarıya da etkisiz başlayan temsilcimiz TM Kırıkkalespor, rakibin hızlı ataklarına defanstaki kademesi sayesinde gol izni vermedi. Temsilcimiz, kalesinde en tehlikeli pozisyonu, 55’inci dakikada verdi. Ceza sahası dışından sert bir vuruş çıkartan Aytek Aşıkoğlu, direği geçemedi. Daha çok orta alanda geçen ikinci yarıda, fazla pozisyon olmazken, karşılaşmanın 64’üncü dakikasında, Sefer Sever’in açtığı ortaya güzel bir kafa vuruşu yapan Ömer Faruk kaleciyi geçemedi. Karşılaşmanın 80’inci dakikasında duran top kullanan, temsilcimiz, İbrahim Sürgülü’nün karambolden attığı gol ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmayınca TM Kırıkkalespor, haftalar sonra 3 puanla tanıştı.

 

 

Haber-Foto: Burak CAN

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x