Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinManşet

‘Hemen istifa et!’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Belediyesi elektrik borcunu yine ödemedi, ilçe susuz kaldı. Halk Belediye Başkanı Bayram Sakallı’ya tepki yağdırdı. Sakallı ise, “Borcu gelecek başkan temizlesin” dedi.

ELEKTRİK BORCUNU ÖDEMEDİ

Keskin’de su sıkıntısı yine patlak verdi. Mevcut Belediye Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bayram Sakallı döneminde sık sık susuz kalan Keskin İlçesi’nde yine iki gündür su akmıyor. Keskin Belediyesi’nin elektrik borcunu ödemediği ve su kesintisinin bu nedenle kaynaklandığı öğrenildi. Görev sürecini her platformda övgüyle anlatan Keskin Belediye Başkanı Sakallı’ya yoğun tepki yağdı.‘Hemen istifa et!’ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

‘SU YOK ÇÖP ÇOK’

Keskin halkı sosyal paylaşım sitelerinde, su sıkıntısını dile getirerek, Belediye Başkanı Bayram Sakallı’nın döneminde Keskin’in geriye gittiğini ve hiçbir belediye hizmetlerinin yerine getirilmediğini not ettiler. Sakallı’yı seçim öncesinde istifaya davet eden Keskinliler, “Su yok, çöp çok, yatırım yok, vaat çok” diyerek tepki gösterdiler.

‘YENİ BAŞKAN TEMİZLESİN’

Belediye Başkanı Sakallı’nın ise ilginç bir yorumda bulunduğu iddia edildi. Sakallı’nın, “Elektrik borcunu yeni aday temizlesin” dediği öğrenilirken, şuan ki elektrik borcunun yaklaşık 970 bin TL olduğunu öğrenildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
5 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
isimsiz
isimsiz
4 Şubat 2014 16:37

burası nasıl bı memleket ya…su yok elektrıkk yokk bırde bayram sakallı, gelecek baskan odesın dıyor sen nasıl bır ınsansınn yaa yazıkk ama bu sozu dıyerek cok acizlendin.milletin gözünden düstun paraları zulalayarak yedin keskıne birşey yapmadın bırde ortaya suc atıyrsun. artıkk iyi bir başkan gelsindee keskin güzelleşsin cünküü bizdee gurbete gittiginde memleketimizi anlatalım guzel guzel… gelecek baskan artıkk guzellestırsın köy olmaktan cıksın KESKİN…

keskinliii
keskinliii
1 Şubat 2014 17:01

bayram sakallı öğretim görevlisi olmuşun ama adam olamaışın senin ögrencilerinie acıyorum hamitle beraber yediniz dost yaptın keskinin parasıyla ondan sonra aday gösterilmeyince gelen ödesin gelen kişiye yazık deyilmi senin pisliklerinizmi temizleyecek keskin için bi çivi bile çakmadın olanıda sattın yıktın bidaha senin gibi bi adam gelmez inş. keskinin başına haram olsun sana ve hamite yedikleriniz …

köksal FİDAN
köksal FİDAN
1 Şubat 2014 16:12

Abi istifa etse nolurrrrr,istifa etmese nolur.seçime kalmış iki ay.adam beşyıl içinde memleketi bitirmiş.yazıkbu keskine ya.beşyıl içinde bir çivi çakılmadı.belediyede çalışan işçiler memurlar belediyede eylem yapıp bu adam için ne söylediğini duymadımı.açın interneti bakın.işçiler bunun için neler dedi.adam ozaman istifa etmedide,şimdimi istifa edecek.o lafları başka biri duysaydı yerinde durmaz derhal çeker giderdi.şimdiden sonra gitse nolacakkkkk,gitmese nolacakkkkk.

hdayi2000
hdayi2000
30 Ocak 2014 16:26

o zaman ne duruyon çekgit

Keskin
Keskin
Reply to  hdayi2000
31 Ocak 2014 23:55

Vaaaah vah! Ne günlere kaldık? Bu millet sana güvendi oy verdi senin ünvanına itibar etti yazıklar olsun ! Şimdi ben Keskin’i tepe tepe kullandım işim bitti diyosun demek sana verdiğim oy haram olsun bu millet sayende aç kaldı çöp içinde yaşadı şimdide susuz kaldı bu memlekete tek bi çivi çakmadığın gibi yapılmışı da mahvettin bu milletin saygısını sevgisini kaybettin itibarını kaybettin Keskin’in gelmiş geçmiş en başarısız belediye başkanı olarak hatırlatacaksın ! Bayram Sakallı!!!

Başa dön tuşu