Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Hentbol büyük çekişmeye sahne oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de okul sporları genç kız ve genç erkekler müsabakaları Yahşihan Yenişehir Spor Salonu’nda büyük bir çekişmeye sahne oldu.

DERECEYE GİREN OKULLAR
İzleyenlere keyifli, çekişmeli ve heyecanlı anlar yaşatan maçlar sonunda genç Erkeklerde Kırıkkale Lisesi, genç kızlarda ise Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu. Erkeklerde Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi üçüncü, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Genç Kızlarda ise Özel Gözdesen Anadolu Lisesi ikinci oldu.

SPOR TESİSLERİMİZ HAZIR
Ödül töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü İsmail Güngör, “Sporcularımız günlerdir Yenişehir Spor Salonu’muzu spora, tribünlerdeki seyircilerimiz ise salonumuzu sese doyurdu. Bu tesisler, bu faaliyetler için yapıldı. Nerede bir tesisimizde, bir sporcunun, vatandaşımızın spor yaptığını görüyoruz, orada mutlu oluyoruz. İl Müdürülğü olarak günlerdir karla mücadele ediyoruz. Amacımız, her daim tesislerimizi hazır bulundurmak. Sporcularımızın, vatandaşlarımızın tesislerimizi kullanması bizim için en büyük mutluluk” dedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x