Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Hentbol’da çeyrek finalindeyiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hentbol’da çeyrek finalindeyiz
Spor Genel Müdürlüğü’nce organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG), Hentbol Grup Müsabakaları Konya’da sona erdi. Kırıkkale’den müsabakalara katılan Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü karma takımı ikinci olarak gruptan çıktılar.

MÜSABAKALAR SONA ERDİ
Bayanların Selçuklu Belediyesi Spor Salonu, Erkeklerin ise Selçuk Üniversitesi 75.Yıl Spor Salonunda mücadele ettiği Hentbol Grup Müsabakaları oynan maçlarla hafta sonu Pazar günü sona erdi. Kırıkkale başta olmak üzere Çankırı, Sivas, Nevşehir, Niğde, Yozgat, Aksaray, Kayseri, Konya, Kırşehir ve Ankara takımlarından bayanlarda 11 erkeklerde 11 takım olmak üzere 352 sporcu mücadele etti.

İKİNCİLİĞE ÇIKTILAR
Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü karma takımı Konya, Nevşehir ve Yozgat takımları ile karşı karşıya geldi. İlk maçında Konya’ya mağlup olan Kırıkkale, ikinci maçında Nevşehir’i üçüncü maçında Yozgat’ı yenerek, ikinciliğe çıkmaya hak kazandı.

TAKIM YURDA DÖNDÜ 
Bir mağlubiyet iki galibiyetle ikinci olarak ANALİG çeyrek finaline çıkamaya hak kazanan Kırıkkale takımı, Kale İlk ve Orta Okulu Beden Eğitimi öğretmeni Ergin Öztürk ve Antrenör Alter Ünel nezaretinde yurda döndü.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x