Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

HEPİMİZ AKRABAYIZ, KARDEŞİZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Yaşayan Kırşehirliler Birlik Beraberlik Yemeğinde Bir Araya Geldi

Ak Parti Kırıkkale İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Çiçek, Mustafa Kaplan ve Kırşehirli arkadaşları tarafından Kırşehir El Ele Programı yapıldı. Birlik beraberlik mesajlarının verildiği programa binlerce Kırşehirli ve Kırıkkaleli vatandaşlar katıldı.

 

YOĞUN KATILIM OLDU

Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çiçek, Mustafa Kaplan ve Kırşehirli arkadaşları tarafından organize edilen yemekli birlik beraberlik toplantısına Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Milletvekili Adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan can, Abdullah Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve çok sayıda Kırıkkale’de yaşayan Kırşehirli ve Kırıkkaleli vatandaşlar katıldı.

 

ADAYLARIMIZIN YANINDAYIZ

Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çiçek, ‘Kırıkkale’de Kırıkkalelilerle yaşamaktan mutlu olan Kırşehirliler Kırıkkale’nin ve ülkenin kalkınmasına da katkı sağlıyor. Kırıkkale’nin ve ülkenin kalkınmasında bizde varız demek için buraya toplandık. Kırıkkale’de yaşayan Kırşehirliler olarak Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Adaylarımızın her zaman yanındayız ve destekliyoruz’ diye konuştu.

 

GÖNÜL BAĞIMIZ KIRIKKALE’DİR

Çiçek’ten sonra söz alan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ‘Hepimiz biriz beraberiz. Acımız, sevincimiz, her şeyimiz bir. Birlikte ağlayıp birlikte güldük. Hepimizin aşkı, sevdası, gönül bağı Kırıkkale’dir. Hepimiz Kırıkkaleliyiz. Sizlere kapımız gönlümüz her şeyimiz açık. Türkiye’nin geleceği, istikrarın sürmesi, çocuklarımızı 2023 hedeflerinde müreffeh kılmak için el ele verdiğimiz bu toplantıya katıldığınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cenabı Hak bu birlikteliğimizi bozmasın’ diye konuştu.

 

ŞEHRİN SAHİPLERİ KIRŞEHİRLİLERDİR

Akçay’dan sonra söz alan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Kırıkkale ve Kırşehir’in tarihte aslında aynı yer olduğuna işaret ederek, ‘Kırıkkale yerleşim yeri değilken Keskin vardı. Keskin’in o zaman ki sancağı Kırşehir’dir. Yani Keskin ve Kırıkkale aslında Kırşehirlidir. Bu şehrin asıl sahipleri Kırşehirlilerdir. Kırşehir ve Kırıkkale yani Orta Anadolu insanı Ak Parti’ye bu zamana kadar hep destek verdi. Şu anda Ak Parti üzerinde oynanan oyunlar var. Ama milletimiz bu oyunları 7 Haziran’da bozacaktır. Çünkü milletimiz, milletin karşısında olanlara meydan vermemiştir. Ak Parti kurulduğu günden bugüne her seçimde oyunu artırarak çıkmıştır. Ak Parti milletle olan bir partidir. Bu seçim neslimize sahip çıkma seçimidir. Herkesi 7 Haziran’da Ak Parti’ye oy vermeye davet ediyorum’ dedi.

 

 

Kırıkkale’de Kırşehirli hemşeriyle buluşması için programa davet edilen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise konuşmasında, ‘Kırıkkale’de yaşayan Kırşehirli hemşerilerimi birlik beraberlik içersinde görmekten gurur duydum. Kırıkkale Kırşehir hepimiz biriz, beraberiz. Adaylara sahip çımanız ülke meselesine ne kadar önem verdiğinizi gösteriyor. Bundan gurur duydum. 2001 öncesi Türkiye’yi Allah bize bir daha yaşatmasın. O eski Türkiye’de gençlerin gelecek düşüncesi kalmamıştı. İnsanların siyasi partilerden bir umudu yoktu. Ak Partiyi Kürdüyle, Türküyle, Alevisiyle, Sünnisiyle herkes kurdu. Ak Parti hizmet için kurulmuştur. Büyük Türkiye’yi inşa etmek için kurulmuştur’ diye konuştu.

 

HİZMET ETTİ DİYE Mİ DÜŞMAN OLDUNUZ?

Bahçeci, ‘Bu millete kim hizmet ediyorsa bizim partimiz odur. Ak Parti’den önce DSP, MHP, Anap koalisyonuyla kurulan bir iktidar vardı. MHP lideri Bahçeli Başbakan Yardımcısıydı. O zaman neden bu ülkeyi kaosa sürüklediler, neden ülke batarken iktidarı bırakıp kaçtılar, erken seçime gittiler. Milliyetçilik kuru kuru bağırmakla olmaz. Milliyetçilik ülke ekonomisini ilk 20’ye taşımakla olur. Milliyetçilik kendi tankını, uçağını üretmekle, uzaya uydu göndermekle olur. Bunu da yapan tek lider Recep Tayyip Erdoğan’dır. Şimdi Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı başlattılar. Erdoğan size ne yaptı da düşmansınız? Bu ülke hizmet yaptı diye mi, duble yollar yaptı diye mi, Avrupa standartlarında hastaneler yaptı diye mi? Bu millet 7 Haziran’da ‘Kefenimi alıp bu yola çıkıyorum’ diyene destek verecek. Kırşehirliler olarak Ak Parti’ye sahip çıkın’ dedi.

 

HİZMET İÇİN KENDİMİ FEDA EDECEĞİM

Bahçeci’den sonra söz alan Ak Parti Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, ‘Biz bu kutlu dava için, o davanın içinde bir miğfer olarak çalışıyoruz. Rabbim nasip ederse 7 Haziran’dan sonra Kırıkkale’mize, Kırşehirli hemşerilerimize hizmet etmek istiyorum. Sağ olsunlar, Kırşehirlisiyle, Yozgatlısıyla, Çankırılısıyla, Samsunlusuyla, Kırıkköylüsüyle hep bana sahip çıktı, bağrına bastı. Bende bu sahiplenmenin altında kalmamak için ülkeme milletime hizmet için kendimi feda edeceğim. 7 Haziran seçimleri Kırıkkale’mize, Kırşehir’imize ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum’ şeklinde konuştu.

 

ETLE TIRNAK GİBİYİZ

Milletvekili Adayı Ramazan Can, ‘Kırıkkale Kırşehir bu şehri birlikte kurmuş. Bu şehrin harcında hepimizin emeği var. Kırıkkale Kırşehir etle tırnak gibidir. MKE ile Kırıkkale 80 vilayetten gelmiş insanların kurduğu bir şehirdir. Türkülerimiz, ağıtlarımız bir. Nasıl ki Muharrem Ertaş’la Hacı Taşan enişte kayınsa Kırıkkale Kırşehir’de öyle akrabadır. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Bu toplantıdaki bu tablo Kırıkkale’de 3-0 Kırşehir’de de 2-0’ı müjdeliyor’ dedi.

 

KIRŞEHİRLİLER HİZMET EDENE OY VERİR

Son olarak söz alan Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal da, ‘Bu kalabalık düşman çatlatıyor. Daha önce böyle bir kalabalığı kimse bir araya getiremedi. Kırşehirliler ülkesini, vatanını seven milliyetçilerdir. Daha önce Ak Parti’den daha fazla hizmet eden bir parti olmadı. Bu yüzden Kırşehirliler ülkesine hizmet eden Ak Parti’den desteklerini esirgemeyeceklerdir. Eskiden birbirine selam dahi vermeyen partiler şimdi bir araya geldiler. Bu seçim Ak Parti ve diğerlerinin seçimi. Bu seçim Kırıkkale’nin, Kırşehir’in ve ülkenin ileri gitme yada geriye gitme seçimidir’ dedi.

HEPİMİZ AKRABAYIZ, KARDEŞİZ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri HEPİMİZ AKRABAYIZ, KARDEŞİZ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri HEPİMİZ AKRABAYIZ, KARDEŞİZ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri HEPİMİZ AKRABAYIZ, KARDEŞİZ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu