Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

Hepimiz Hilal’deyiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÖZEL HİLAL HASTANESİ’NİN HEKİM KADROSU ÇOK GÜÇLÜ

 

 

Bir süre önce Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi bünyesine katılan Özel Kırıkkale Hilal Hastanesi gerekli çalışmalar, izin, ruhsat ve kadro işlemlerinin tamamlanmasından sonra sağlık hizmeti vermeye başladı. Hastane güçlü hekim kadrosu ile dikkat çekiyor.

 

SAĞLIK HİZMETİNE DEVAM

Kırıkkale´nin ilk özel sağlık kuruluşu olan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi iştiraki haline gelen Özel Kırıkkale Hilal Hastanesi kısa bir süre önce sağlık hizmeti vermeye başlamıştı. Yenilenme çalışmaları sürdürülen hastaneyle ilgili çalışmalar tamamlandı ve hastane sağlık hizmeti vermeye başladı. Hastanenin hekim kadrosu ve teknik personeli oluşturuldu, gerekli izinler ve ruhsatlar alındıktan sonra SGK anlaşması da gerçekleştirilerek hastane sağlık hizmeti verilmeye başlamış oldu. Hastaneden yapılan açıklamada, bölümler, servisler, uygulamalar, hekim kadrosu ve diğer konularda bilgiler verilirken, hekim kadrosunun da güçlü bir şekilde oluşturulduğu vurguladı.

 

HASTANENİN HEKİM KADROSU

Hastanede Kadın Doğum Uzmanı olarak Uzm. Dr. Abdülkadir Yanartaş, Genel Cerrahi Uzmanı olarak Uzm. Dr. Mehmet Öncel, Üroloji Uzmanı olarak Uzm. Dr. Emrah Topbaş, Ortopedi Uzmanı olarak Uzm. Dr. Alparslan Akkurt, Nöroloji Uzmanı olarak Uzm. Dr. Ahu Tokoğlu, Çocuk Hatalıkları Uzmanı olarak Uzm. Dr. Ahmet Salih Yazar, Pratisyen Hekim ve Başhekim olarak Dr. Yaşar Peker başta olmak üzere her bölüm ve serviste uzman hekimler görev yapmaya başladı.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Hastaneyle iletişime geçmek ve randevu almak için 0 318 233 71 01 numaralı telefon ve www.hilalhastanesi.com adlı web ve mail adresiyle [email protected] adresi kullanılabiliyor. Hastane mevcut yeri olan Bağlarbaşı Mahallesi Samsun Bulvarı No: 17 KIRIKKALE adresinde hizmetini sürdürüyor.

 

HASTANENİN BÖLÜMLERİ

Hastane mevcut yerinde ve mevcut ismi ile uzman hekim kadrosu, tecrübeli sağlık personeli, deneyimli teknik ekibi, teknolojik tıbbi cihazlar ve profesyonel hizmet anlayışı ile sağlık hizmetini Özel Yaşam kalitesi ve güvencesiyle sürdürüyor. Hastanede Acil Servis, Anestezi Reanimasyon, Biyokimya, Beslenme ve Diyetetik, Check-Up, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dâhiliye (İç Hastalıkları), Genel Cerrahi, Genel Yoğun Bakım, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kulak Burun Boğaz, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Yenidoğan ve Çocuk Bakım ünite, servis ve bölümleri ile sağlık hizmeti veriliyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu