Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Herkes hesabını verecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Herkes hesabını verecek - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriGazze’de, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırıları kınayan Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı, bizlerin ayakkabıyla girmediğimiz yere İsrail’in postalla giremeyeceğini söyledi.
ALLAH’IN HESABI VAR
Herkesin bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı olduğu vurgunu yapan Pehlivanlı, “Kudüs’ün acısı yüreğimize oturmuştur. Kudüs meselesi Arab’ın meselesi değildir. Münhasıran Filistinlilerin meselesi de değildir. Kudüs tüm mazlum ve mağdur ümmetimizin meselesidir. Dün böyleydi, bugün böyledir, yarın da böyle olacaktır. Biz Müslümanların, Kudüs konusundaki hassasiyet ve hamiyeti Hristiyanlar kadar yok mudur, olmamalı mıdır? İsrail devleti nicedir Mescid-i Aksa’nın altını oyuyordu. Bu tarih cinayetine birçok bahane uydurdu. Arkeolojik kazı, ağlama duvarının temellerini güçlendirme, tarihi ortaya çıkarma gibi. Fakat niyet hep Mescid-i Aksa’yı yok edip yerine efsanevi tapınağı inşa etmek.”dedi.
BU BİR ŞEREF VE HAYSİYET MESELESİDİR
Sebep her ne olursa olsun Müslümanların Mescid-i Aksa’ya uzanacak her ele karşı topyekün haykırmak zorunda olduğunu belirten Pehlivanlı, “Bu bir şeref ve haysiyet meselesidir. Zira Kudüs Müslümanların mukaddesidir. Kudüs’ümüze tecavüz, kutsalımıza tecavüzdür” diye konuştu.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu