Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Herşey Hacılar İçin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hacılar Belediyesi yol yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında kasaba merkezinde ki yollara asfaltın yanı sıra kilit parke çalışmaları da yapılıyor.

HER ŞEY HACILAR İÇİN

Hacılar Belediyesi yaz aylarının son çalışmaları yapılıyor. Belde merkezinde asfaltlama çalışmaları devam ederken, ana yollar baştan sona yenileniyor. Beldenin iç yollarının tamamını yenilemek ve otoban yolu hali almasını hedeflediklerini belirten Hacılar Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık, asfaltın yanı sıra kilit parke çalışmaları da yapıldığını söyledi. Bağrıaçık yaptığı açıklamada, “Kasabamızın yolları otoban yolu halini almak için hız kesmeksizin devam ediyor. Biz Bir Olduğumuz Beraber Olduğumuz Sürece Bize Hizmet Az Gelir… Yolumuz Kasabamıza Hayırlı Olsun. Her şey Hacılar için diyerek yola çıktık” ifadelerini kullandı.

 

HALKAMIZA HAYIRLI OLSUN

Bağrıaçık, “ Bugün şükürler olsun ki kasaba halkımıza daha iyi hizmet vermek için gece gündüz çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Beldemizin tüm yollarını yenilemek için çalışmalarımıza hız verdik, yaz ayları ile birlikte belde merkezimizde birçok yolun yapımını tamamladık. Biz bir olduğumuz zaman önümüzde hiçbir engel olamaz. Yollarımız belde halkımıza hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x