Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Heyecanlı bekleyiş

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 10 adayını açıkladı, Kırıkkale’de heyecan dozu arttı. Kırıkkale adayının bu hafta sonuna kadar açıklanması bekleniyor.

4 AYI İYİ DEĞENLENDİRİN

Ak Parti grup toplantısında ilk yerel seçim adaylarını açıklayan Erdoğan, adayları açıkladığı kentlerle ilgili hazırlanan görüntüleri de kamuoyuyla paylaştı. Erdoğan, şunları söyledi: “Önümüzde 4 ay gibi bir süreç var. 4 ayın en güzel şekilde değerlendirilmesi lazım. Cuma günü kampanya sürecine dair bilgileri paylaşacağız ve bir kısım adaylarımızı kamuoyuna duyuracağız. 1 Aralık, memurların istifada son günü. Partimizin teşkilatında aday olmak isteyenler için de son gün. Bu arkadaşlarımız da teşkilatlarla koordineli olarak istifa etmeleri gerekenler, burada il ve ilçe başkanlıklarımızın hepsi kimlerin istifa etmesi gerektiğini yakından takip ederek, hemen bu adımları atmaları gerekiyor. Şehirlerimiz, ilçelerimizin adayları belli oldukça bir takvimle bunların tanıtımlarını yapacağız. Her zamankinden çok daha hassas bir aday belirleme yöntemi izlendi. Bizim çalışmamızı hiçbir siyasi partinin yapmış olacağına inanmıyorum. Arkadaşlarımla gece birlere kadar bizzat çalışıyorum. Bugün 5 il, 5 büyükşehir adayını açıklayacağız. Belediye başkanı çıkarttığımız yerleri de çıkartamadığımız yerleri de masaya yatırıyoruz. Çok sayıda yöntem kullandık ve kamuoyunun nabzını yakından takip ettik”

İŞTE AÇIKLANAN ADAYLAR

İşte açıklanan adaylar; Gümüşhane: Ercan Çimen (Gümüşhane İl Başkanı), Bartın adayı:  Doktor Seyfettin Kalay, Kırşehir adayı: Mevcut Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Amasya adayı: Mevcut Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Afyonkarahisar adayı: Mevcut Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kahramanmaraş adayı: Fatih Mehmet Erkoç (Kahramanmaraş İl Başkanı) Eskişehir adayı: Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Kayseri adayı: Mevcut Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Konya adayı: Mevcut Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ankara adayı: Mevcut Belediye Başkanı Melih Gökçek”

İLÇE ADAYLARI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA

Başbakan Erdoğan’ın grup toplantısındaki konuşması TV’lerden canlı yayınlandı. Kırıkkaleliler de canlı yayını takip etti. 5 büyükşehir, 5 küçükşehir adayının açıklanması Kırıkkale’deki heyecanı da artırdı. Kırıkkale adayının bu hafta sonura kadar açıklanması beklenirken, ilçe adaylarının da belirlendiği ve önümüzdeki hafta da ilçe adaylarının açıklanacağı öğrenildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Şeref
Şeref
27 Kasım 2013 13:29

Çokta umrumuzda değil AKP nin adayı çünkü oy vermeyeceğiz.

Başa dön tuşu