Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Hilal Hastanesi’nden emeklilere büyük jest

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Özel Kırıkkale Hilal Hastanesi, Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şubesi arasında indirim anlaşması sağlandı. Anlaşma ile birlikte, derneğe üye olan emekliler, şartnamede öngörülen indirimlerden yararlanacaklar.
EMEKLİLER BİZİM BAŞ TACIMIZ
Emekliler için pozitif ayrımcılık yaptıklarını açıklayan Özel Kırıkkale Hilal Hastanesi sahibi Hasan Bilir, “Emekliler bizim her şeyimiz ve baş tacımız. Bu insanlar zamanında bu ilin kahrını çeken insanlar. Bu kıymetli insanlar için kapımız her zaman açık. Açık olmaya devam edecek.” dedi.
İMKANLARI SEFERBER EDECEĞİZ
Emeklilerin şehrin en değerli insanları olduğunu ifade eden Bilir, “Bir şehir emeklinin kıymetini çok iyi bilmelidir. Çünkü onlar şehirleri kuran insanlardır. Bizler de bu değere çıkmak için bir çalışma başlattık. Çalışmalarımız katlanarak büyüyecek. Bu çalışmalarda en iyisini vermek için var maddi ve manevi bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz.” diye konuştu.
GÜZEL BİR PROTOKOLE İMZA ATTIK
Özel Kırıkkale Hilal Hastanesi sahibi Hasan Bilir’i daha önce tanıdığını belirten Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şubesi Başkanı Basri Keskin ise, “Bir araya gelerek, emekliler için ne yaparız diye görüş alışverişinde bulunduk. İstişare sonunda emekliler için indirim yapılması kararına vardık. Kararla birlikte güzel bir protokole imza atıyoruz.”

Başa dön tuşu