Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşet

”Hızlı” gidiyor!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

”Hızlı” gidiyor! - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriVali  Sayın Ali Kolat, Yüksek Hızlı Tren şantiyelerini gezerek incelemelerde bulundu.
PROTOKOL KATILDI
İncelemelere, Balışeyh Kaymakam Vekili Harun Kazez, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Defterdarı Veysi Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ve yetkililer katıldı. Kolin İnşaat yetkilisi Şükrü Fırat’tan bilgiler alan Vali Kolat, şantiye inşaatlarını tek tek gezerek çalışanlarla sohbet etti.
“SÜREKLİ İRTİBAT HALİNDEYİZ”
Vali Kolat incelemeler sonrası yaptığı değerlendirmede; “Biz Yüksek Hızlı Tren Projesini yapan yetkililerle sürekli irtibat halindeyiz. Bugün de Yüksek Hızlı Tren çalışmalarının geldiği aşamayı, fiziki gerçekleşmeyi yerinde görelim istedik. Çalışmalar iyi ve hızlı gidiyor. Adı üstünde ‘Hızlı’ gidiyor. Ben tüm çalışanlara başarılar ve kolaylıklar diliyorum. İnşallah ülkemiz için ve Kırıkkalemiz için güzel bir çalışma olur. Etiler Mahallesinden başlayarak Yüksek Hızlı Trenin ilimiz sınırları içerisindeki 25 km’lik kısmın altyapısı tamamlanmış durumdadır.
”Hızlı” gidiyor! - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri306 METRELİK VİYADÜK TAMAMLANDI
25 km’lik kısmında da çalışmalar devam ediyor. Viyadüklerin ihalesi yapıldı. Tren yolunun yapımı ile ilgili de ihale aşaması devam ediyor. Güzergâh boyunca istimlak işlemleri tamamlandı. Etiler Mahallesinden Ankara’ya kadar yapılacak kısmın da ihalesi yapılmak üzeredir. İlimiz sınırları içerisinde 3 tünel bulunmakta olup ikisi tamamlandı, diğerinde de çalışmalar devam ediyor. Osmangazi Mahallesinin bulunduğu mevkide 306 metrelik viyadüğümüz tamamlandı” dedi.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
veli
veli
24 Kasım 2014 08:15

Kırıkkale nin neresinden geçiyor bu tren ?

ahmet
ahmet
Reply to  veli
27 Kasım 2014 14:26

İmamoğlu caddesinin çevre yoluyla bağlandığı yerin tam karşısı.Karacalı köprüsünün yanında olması lazım istasyonun veli bey.Belli yeri zaten hazır da bu hızla giderse 10 yıla anca olur

ilhat
ilhat
22 Kasım 2014 21:47

BU HIZLA GİDERSE 10 SENEDE BİTMEZ.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu