Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Hizmet eden hiç kimseyi unutmayız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MKEK Silah Fabrikası Müdürü Mehmet Ocakçıoğlu, silah fabrikasına yıllarını vermiş emektarlara ahde vefa örneği bir davette bulunarak yemekte buluşturdu. Eski günlerin yad edildiği yemekte Fabrika Müdürü Mehmet Ocakçıoğlu, hem silah müzesini gezdirdi hem de yerli ve milli silahlarımız olan MPT-76 ve MPT-55 hakkında bilgilere verdi.

SİLAH FABRİKASI EMEKÇİLERİNİ AĞIRLADI

MKEK Silah Fabrikası Müdürü Mehmet Ocakçıoğlu, geçmiş yıllarda fabrika bünyesinde şef ve mühendis kadrolarında yer alan emekçileri ağırladı. Silah Fabrikası yemekhanesinde katılımcılara geçmişte verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eden Ocakçıoğlu, fabrikanın son durumu hakkında bilgiler verdi.  Ocakçığlu, “Silah fabrikasına uzun yıllar hizmet etmiş, şeflik yapmış ağabeylerimizi davet ettik. Kendilerinin unutulmadığını, hizmet eden hiç kimsenin unutulmayacağını bilmenizi isterim.”dedi.

MPT-76 DÜNYA PAZARINDA SÖZ SAHİBİ

Silah Fabrikası’nın savunma sanayiine önemli katkıda bulunduğunu belirten Ocakçıoğlu, “Bu kapsamda Türkiye’de bir ilk olan Milli Piyade Tüfeği olan MPT-76’yı üretmeyi başardık. NATO testlerini başarıyla geçen ve Mehmetçiğin elini kolaylaştıran MPT-76’nın dünya pazarında da söz sahibi olmasının Türkiye için gurur verici bir durum haline geldi. Üretilen bu silahımıza Dünya genelinden de yoğun ilgi ve talep oldu.”dedi.

11 BİN MPT-76 TESLİM EDİLDİ

TSK’ya şuana kadar 11 bin adet MPT-76’nın teslimatını yaptıklarını belirten Müdür Ocakçıoğlu: “Şuanda 5 bin adet yeni üretimini yaptık 15-20 gün içerisinde teslimatını gerçekleştireceğiz. Bizim almış olduğumuz sipariş adedi toplamda 20 bin adetti. Bunun son 4 bini kalıyor. Onu da inşallah önümüzdeki aylar içerisinde yoğun gayret ve çalışmalar sonucunda tamamlamış olacağız.”dedi.

SİLAHLARIMIZ AFRİN’DE ETKİN ROL OYNADI

Suriye’nin Afrin bölgesinde başlatılan “Zeytin Dalı” harekâtı kapsamında da MKE Kurumu’nun ciddi destekler sağladığına dikkat çeken Ocakçıoğlu: “Fırtına obüsleri, füzeler, mermiler gibi çeşitli kurumlarımızda işçilerimiz ücretsiz mesai yaparak bir kez daha vatanseverliğini gösterdi. İnşallah bu duygu ve düşünceler ile vatanına en iyi hizmet eden insanlar arasında yer almaya devam edeceğiz. MKE Kurumu’nun daha güzel yerlere gelmesi amacıyla da var gücümüz ile çalışma sergileyeceğiz”diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x