Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Hizmet kadroları iş başı yapacak’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi mahalle teşkilatları temsilcilerini topladı. Teşkilatların güçlendirilmesi için öneriler ve yapılacak çalışmalar görüşüldü. Toplantıya Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz da katıldı.

‘HALKIN BEKLENTİLERİNE CEVAP VEREMEYEN…’

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Selami Çakır, müşahit ve sandık başkanları tespitlerinin aylar öncesinden tamamlandığını bundan sonraki süreçte ise gereken çalışmaları güçlü bir mahalle teşkilatı oluşturma çalışmalarına başladıklarını ve çalışmaları önemli  kriterlere göre belirlediklerini  ifade etti.  Çakır,  “Son olarak 31 Mart 2014 sabahında Kırıkkale’de,  Saadet Partisi iktidarıyla, halkın beklentilerine cevap veremeyen zihniyetler tavsiye olup,  halkıyla bütünleşen ve insan merkezli düşünen hizmet kadroları işbaşı yapacaktır” dedi.

‘SANDIĞA SAHİP ÇIKILMALI’

Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, seçmenlerin ve sandık başkanlarının bilinçlendirilmesinde  Mahalle Teşkilatlarına büyük sorumluluklar düşmektedir. Demokrasinin temelinin sandık olduğunu ve seçim sonuçlarını en doğru şekilde yansıtan sandığın milletlerin kaderini yakından ilgilendirdiğini kaydetti. Yılmaz, “Sandığa sahip çıkılmalıdır,  çünkü o sandığın içinde Kırıkkale’nin  ve Kırıkkalelilerin huzuru ve mutluluğu olacak” diye konuştu. Mahalle teşkilatlarının oluşturulmasında emeği geçen Merkez İlçe Başkanı Selami Çakır, “Mahalle Teşkilatlarından sorumlu Başkanlarıma ve emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ederim” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ahmet
Ahmet
30 Aralık 2013 23:30

Hayırlı olsun başkanım. 30 Martta Kırıkkale Milli Görüş belediyeciliği ile tanışacak İnşallah. Kırıkkalenin kaybolan 10 yılını yeniden kazanacağız.

Başa dön tuşu