Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Hoca, hiç okumamış mıdır?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

K.Ü’NİN ‘DEVRİM PLANI’ İSİMLİ KİTABI ÖĞRENCİLERE ÖNERMESİ İDDİALARINA YÖNELİK TÜRGEV İL TEMSİLCİSİ BAYKAL, AÇIKLAMALARDA BULUNDU

 

Kırıkkale Üniversitesinde tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı ‘diktatör’ olarak gösteren ‘Devrim Planı’ isimli kitabın öğrencilere önerildiği iddialarına yönelik TÜRGEV İl Temsilcisi Mehmet Çağrı Baykal açıklamalarda bulundu.

 

YANLIŞTAN EN KISA ZAMANDA DÖNÜLMELİ

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜRGEV) İl Temsilcisi Mehmet Çağrı Baykal, geçtiğimiz günlerde haberlere konu olan Kırıkkale Üniversitesinin Cumhur Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ı ‘Diktatör’ olarak gösteren kitabın öğrencilere tavsiye edilmesine yönelik açıklamada bulundu. Şube Başkanı Baykal yaptığı açıklamada, “Milletin iradesiyle seçilen bir lideri diktatör olarak anlatmak ve ‘Sözde’ diktatörü yıkmak için şiddetsiz eylem planları kurmak baştan sona bir art niyetin göstergesidir. Milletin gönlün de böylesine yer etmiş bir lideri diktatör gösteren ‘Devrim Planı’ isimli kitabı üniversitemiz de öğrencilere tavsiye etmek ve sınav da sorumlu tutmak masum bir uygulama olarak kabul edilemez. Bunu tavsiye eden hoca kitabı hiç okumamış mıdır? Yoksa yazıldığı gibi seçilmiş bir lideri diktatör mü kabul etmektedir? Halk, önüne gelen sandıkta hür iradesini kullanmış ve istediğini seçmiştir. Seçilene diktatör demek ve ülkenin gencecik beyinlerini bu düşüncelerle kirletmek kimsenin haddine değildir. Gayrimilli yazarların milletimizin iradesini hiçe sayan düşüncelerine gençliğin ihtiyacı yoktur.  Umuyoruz ki bu yanlıştan en kısa zaman da dönülecektir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x