Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Hüsnü Arkan, Kırıkkaleliler ile buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hüsnü Arkan, Kırıkkaleliler ile buluştu

Özgün müziğin tanınmış sanatçılarından Hüsnü Arkan, Kırıkkaleli sevenleri ile düzenlenen konserde bir araya geldi.

 

KIRIKKALE’DE KONSER VERDİ

Hüsnü Arkan konseri İl Kültür Merkezi Gösteri Salonu’nda özgün müzik severleri buluşturdu. Genç&Sanat’ın organize ettiği konsere ilgi yoğun oldu. Arkan, eserleri ile dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sırasında Hüsnü Arkan, Kırıkkale’ye ilk kez geldiklerini belirtirken bu kentte olmaktan memnun olduklarını dile getirdi.

 

HER YER BİZİ ETKİLİYOR

Konser sonrası düzenledikleri Anadolu turnesine dair konuşan sanatçı, “Turnemiz iyi geçiyor, bir yandan da yorucu geçiyor ama insanlar dinlemeye geliyorlar, biz de mutlu oluyoruz. Epeydir böyle uzun bir turneye çıkmadık biz, bizim için de olumlu bir şey oldu. Turnede gittiğimiz her yer bizi etkiliyor. Güneydoğudan başladık, Urfa, Antep, Diyarbakır oraları gördük. Son durumunu gördük, ben epeydir gitmiyordum. Sur’u gördük, ciddi bir değişime tanıklık ediyoruz ama insanları da gördük. Beni çok etkiledi Güneydoğu’daki insanların ilgisi.” dedi.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

İlerleyen süreçte albüm projelerinin devam edeceğini söyleyen Arkan, albümlerdeki düetleri hakkında ise şunları söyledi; “Birsen Tezer ile yaptık, Cem Adrian’la yaptık, Lüxus Grubu ile yaptık. Birlikte yapacağımız çalışmalar devam ediyor. Bir başka deneyim oluyor, sonuçta başka bir ses giriyor işin içine, başka düzenlemeler giriyor, zenginleştiriyor. Yani, bu yolla dünyamızı zenginleştiriyor, dinleyicinin dünyasını da zenginleştirmeye çalışıyoruz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x