Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İDAM İSTİYORUZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Vatan İçin Can verenler derneği başkanı Mümtaz Torunlu 15 Temmuz Darbe girişimini en sert şekilde eleştirerek asker ünü forması altına gizlenmiş kimliği ve kişiliği belli olmayan FETÖ terör örgütleri devletin tankı uçağı ile gözü dönmüş Türk Halkına acımazsa kurşun yağdırdıklarını bunların cezalarının idam olduğunu söyledi. Hükümet yetkililerine çağırıda bulunan Başkan Torunlu, idam cezasının geri gelmesini diledi.
DEVAM EDİYORUZ
Asla bizde olmaz işte bunun en güzel cevabını ise 15 Temmuz’da  tankların önüne yatarak bu vatanı kurtarmak için şehit olmayı bile göz alan bu cefakar  Türk halkı ikinci kez Çanakkale  destanın yazdı. İşte 15 temmuz’da meydanlara inerek gücünü bir kez daha gösterdi.  Bizde  Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler derneği olarak ilk günde bugüne kadar  Kırıkkale cumhuriyet meydanında  demokrasi Nöbeti  tutuk ve tutmaya da devam ediyoruz.  Bizde Kırıkkale vatan için can verenler Kırıkkale cumhuriyet  meydanında bulunan Kırıkkale li vatandaşlar Türk Bayraklı Rozet dağıtımı  yaptık’’dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x