Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

İDAM ONAYLANMALI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Devlet Bahçeli’nin ‘idamın geri getirilmesi’ yönündeki açıklamalarını değerlendirdi.

MHP İl Başkanı Baloğlu, Genel Başkan Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında, “Madem idama ihtiyaç var, milletimiz bunu istemekte, o halde fuzuli konuşmaya, kaçak güreşmeye gerek yok. AKP hazırsa, MHP dünden vardır” sözlerini değerlendirdi.

İdam cezasıyla ilgili MHP’nin tavrının geçmişten beri belli olduğunu ifade eden İl Başkanı Erdal Baloğlu, “İdamla ilgili, özellikle terör suçları, vatana ihanet söz konusu olduğunda idamın onaylanması gerektiğini dile getirmiştik. Bugün de genel başkanımız bunu tekrar ortaya atarak, eğer AKP bu konuda samimiyse biz de MHP olarak buna zaten dünden razı olduğumuzu, buna destek vereceğimizi dile getirmiş oldu. Dün de aynı fikirdeydik, bugün de aynı fikirdeyiz, yarın da aynı fikirde olacağız. Bu konuda özellikle AKP’nin samimiyetini kendi uygulayacağı politikayla test etmiş olacağız. Kamuoyu vicdanında da siyasi etik olarak da AKP samimiyetini ortaya koymuş olacak. MHP milletinden, devletinden yana olan her konuda samimi bir tavır sergilemiş, bu duruşunu da sonuna kadar ortaya koymuştur” dedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x