Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İHANETİ SORUYORUZ! CEVAP VERECEK MİSİN?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Gazetemiz, 19 Ağustos 2016 tarihinde Atanur Aydın’ın Genel Sekreterlik yaptığı, İl Özel İdaresine ait kamyonlara Darbe gecesi anlaşmalı olduğu istasyon tarafından yakıt verilmediğini haber yapmıştı. Haberde, İl Özel İdaresi tarafından ihale sahibi firma hakkında işlem yapılıp yapılmadığı sorgulanmıştı ancak İl Özel İdaresinden bu zamana kadar herhangi bir açıklama gelmemesi kafalarda soru işaretleri doğurdu.
SORUŞTURMA AÇTINIZ MI?
İl Özel İdaresinin en istikrarlı müdürü olan ve 14 yıldır koltuğunu kaptırmayan ayrıca yaptığı işlerden dolayı İltifat bekleyen Atanur Aydın’ın, kurumuna ait araçlara yakıt vermeyen istasyon hakkında işlem yapıp yapmadığı, soruşturma açılıp açılmadığı halen merak ediliyor. Gazetemiz 19 Ağustos 2016 tarihinde bu konu hakkında bir haber yapmış ve İl Özel İdaresi ile birlikte sorumlu Kurumların biran önce harekete geçerek, bu konunun aydınlığa çıkartılmasını istemişti. Ancak geçen onca zamana rağmen özellikle Kırıkkale İl Özel İdaresinden, Genel Sekreteri Atanur Aydın’dan veya herhangi bir kurumdan konu hakkında her hangi bir açıklama yapılmadı.
AÇMADIYSANIZ NEDEN?
Gazetemize ulaşan bir ihbar telefonunda bu istasyonun İl Özel İdaresinin anlaşmalı olduğu kurum olduğu ve darbe gecesi kamyonlara yakıt vermediği ifade edilmiş. Konuyu araştırdığımız da darbe gecesi benzin istasyonunun, darbe gecesi kurumdan gelen hiçbir iş makinesine sebep belirtmeksizin yakıt vermediği öğrenilmişti. Gazetemiz konunun üzerine hassasiyetle giderek söz konusu benzin istasyonu hakkında her hangi bir işlem yapılıp yapılmadığı sorgulanmıştı. Bu zamana kadar herhangi bir açıklama yapılmaması, İşlem Yapılmıyor mu? Neden işlem yapılmıyor? Birilerinden mi korkuyorlar? Ortak mı çalışıyorlar? Darbe tutarsa paramıza alamayız diye mi yakıt verilmedi? Gibi soru işaretleri doğmasına neden oldu.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x