Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

İhtiyaç sahiplerine gerekli hassasiyet gösterilmeli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısına katıldı. Haktankaçmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın kısıtlı kaynağının, ihtiyaç sahiplerine dağıtılması noktasında gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini söyledi.

TOPLUMSAL SORUMLULUK ANLAMINDA ÖNEMLİ
Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın toplantısına katıldı. Toplantıda Vali Haktankaçmaz’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Sait Özkılınç ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeleri de hazır bulundu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine seçilen üyelere görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulunan Vali Haktankaçmaz “Toplumsal sorumluluk anlamında önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. ”dedi. Vali Haktankaçmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın kısıtlı kaynağının, ihtiyaç sahiplerine dağıtılması noktasında gerekli hassasiyetin gösterilmesine devam edilmesini istedi. Toplantıda; diğer gündem maddeleri ile birlikte yardım başvuruları da görüşüldü.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x