Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

İhtiyaç Sahiplerinin Yanındayız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hayrat İnsani Yardım Derneği Ramazan ayı nedeniyle Hüseyin Kahya Parkı’nda açmış olduğu yardım çadırında Zekat, Fitre, Sadaka, Yardım Kolisi, Erzak Fişi, Hediye kartlarını hayırseverlerden alarak ihtiyaç sahiplerine teslim ediyor. Dernek ayrıca 37 ülkede iftar sofraları kurmak için iftar bedelini kabul ediyor.

 

16 BİN 500 TL

Türkiye’deki yerel faaliyetlerin dışında Hayrat İnsani Yardım Bangladeş, Somali, Sudan, Cerablus, İdlib ve Azez gibi ülke ve şehirlerde iftar ve sahur sofraları kuruyor ramazan kumanyası dağıtıyor. Somali gibi suya ulaşmanın zor olduğu ülkede su kuyusu açmaya devam eden Dernek, bir su kuyusu 16 bin 500 TL’ye açıldığını ifade etti. Kırıkkale olarak su kuyusu açıldığını ifade eden dernek yönetimi, yeni su kuyuları açtırmak içinde yardım almaya devam ettiğini vurguladı.

 

BEREKET DEVAM EDİYOR

Kırıkkale’de bulunan ihtiyaç sahiplerine yönelik oluşturdukları Ramazan Kumanyası ücreti 75 TL, Ramazan Bayramında çocuklara bayramlık hediyesi ulaştırmak istenirse bayramlık bedeli 40 TL. Hemen her gün ramazan kumanyası dağıtımını devam ettiğini açıklayan yetkililer, hayırsever Kırıkkaleli vatandaşların büyük ilgisini gördüklerini, isteyen hayır sahiplerinin ramazan kumanyası, giysi, nakdi yardım gibi dağıtımlarını beraber gerçekleştirdiklerini söylediler.

 

GELİN BU SEVABA

ORTAK OLALIM

Sevabın misli ile yazıldığı Ramazan ayında hayır yapmak isteyen hayırsever vatandaşları Hüseyin Kâhya parkında bulunan hayır çadıra veya Yenidoğan Mah. 604 Sk. No:16/C – Kırıkkale adresindeki Kırıkkale Hayrat İnsani Yardım Derneğimizin bürosuna beklediklerin söyleyen yetkililer, hayırların Allah katında kabul eylemesini istedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x