Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

İki ayrı kazada 1 kişi öldü 12 kişi yaralandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İki ayrı kazada 1 kişi öldü 12 kişi yaralandı
Kırıkkale’deki iki ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

Sürücü öldü
Yozgat’tan Kırıkkale istikametine giden Hidayet Civelek idaresindeki 06 AH 4305 plakalı otomobil, Kırıkkale-Samsun karayolunun 47. kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, karşı yönden gelen Ali Vedat Akkuş yönetimindeki SBH 6955 yabancı plakalı cipe çarptı. Otomobil sürücüsü, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan cip sürücüsü Akkuş ile her iki araçta bulunan Nezahat, Sultan, Ülger, Ezrin ve Nazlı Civelek ile Mahmut, Fadime, Esra ve Ali Akif Akkuş, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yüksek İhtisas ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırıldı
Diğer kazada ise Hasan Çiçek’in kullandığı 06 MCF 36 plakalı otomobil, Kırıkkale-Kayseri karayolu 9. kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazada, sürücü ile otomobilde bulunan Emre Erdoğan yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Yüksek İhtisas hastanesine kaldırıldı

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu