Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İki ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale-Ankara karayolu 15. Kilometresinde ve Kırıkkale-Kulu karayolu Karaahmetli köyü yakınlarında meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1’i çocuk 5 kişi yaralandı.

 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Edinilen bilgilere göre; ilk kaza Kırıkkale-Kulu karayolu Karaahmetli köyü yakınlarındaki kazada ise Sabriye Sinem Bakırcı idaresindeki 06 DS 1470 otomobil ile Önder Yılmaz’ın kullandığı 14 AN 673 plakalı tırla çarpıştı. Kazada, sürücü ile otomobilde bulunan Sultan Irmak yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından yaralılar, Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı.

 

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

İkinci kaza ise; Habip Öztürk (39) idaresindeki 71 AS 804 plakalı otomobil, Kırıkkale-Ankara karayolu 15. kilometresinde Mevlüt Demircan’ın kullandığı 71 DE 384 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada sürücü Öztürk ile otomobilde bulunan Gülay (38) ve Halit Ensar Öztürk (8) yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu