Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

İki Devlet Tek Millet

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

‘İki Devlet Tek Millet’ projesi kapsamında Türk ve Azeri sanatçıların katıldığı bir etkinlik düzenlendi.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

Ankara Sanat Platformu ve Kırıkkale Oğuz Boyu Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen “ İki Devlet Tek Millet” konulu Şiir dinletisi ve Türk El Sanatlarının sergilendiği etkinliğe Vali Dr.M.İlker Haktankaçmaz’ın yanı sıra, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Vali Yardımcısı Sait Özkılınç, Ankara Sanat Platformu Genel Başkanı Sultan Özateş, Oğuz Boyu Dernekleri Federasyon Başkanı Serdar Murat Can, Azerbaycanlı Şair Qalibe Ceferova, şairler, yazarlar, sergiyi gerçekleştiren sanatkarlar ile vatandaşlar katıldı.

 

HALK MÜZİĞİ KONSERİ

İl Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda karma resim ve el sanatları sergisinin açılışı ile başlayan etkinlikte Ankara Sanat Platformu Kurucusu ve Genel Başkanı Sultan Özateş tarafından Vali Haktankaçmaz’a plaket takdim edildi. Daha sonra Kültür Merkezi Salonu’nda devam eden program Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Azerbaycan Milli Marşının okunmasının ardından, Azeri şairlerin şiir dinletisi ve Halk müziği konseri ile devam etti.

 

Haber Merkezi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x