Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İki gündür elektrikler kesik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Haftalardır elektrik kesintileri olan ilimizde vatandaşların sabrını taşırdı. Çalılıöz Mahallesi Tuna Sokak’ta iki gündür elektriklerin kesik olduğunu söyleyen mahalle sakinleri elektriklerin bir an önce gelmesini istiyorlar.
 
BÜYÜK SIKINTILAR ÇEKİYORLAR
Enerji-SA tarafından haftalardır ilimizin bazı bölgelerinde yaşanan elektrik kesintilerine bir yenisi daha eklendi. Elektrik kesintisi yaşanan ilimizde hemen hemen her gün bir mahalleden gelen şikayetler artarak devam ediyor. Gazetemiz tarafından önceki günlerde yaşanan elektrik kesintileri haberleri üzerine bir şikayette Çalılıöz Mahallesi Tuna Sokak’tan geldi. İki gündür elektriklerin kesik olduğunu dile getiren mahalleliler, Enerji-SA’nın bir an önce mahalleye elektrik vermesini istediler. Mahalleliler, iki gündür elektriklerin kesik olmasından dolayı çok büyük sıkıntılar çektiklerini söylediler. Günlük ihtiyaçlarını gidermekte sıkıntı çeken Mahalleli, evlerinde karanlıkta oturduklarını, evlerine girerken ve çıkarken karanlıkta kaldıklarını ifade ettiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu