Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimKırıkkaleManşet

İki Okul arasında Otopark Tartışması

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İki Okul arasında Otopark Tartışması
Kırıkkale’de aynı avlu içinde bulunan iki okulun görevlileri, diğer okulun öğretmenlerinin araçlarına trafik cezası kestirdi.
EYLEM YAPTILAR
Ceza mağduru olan öğretmenler eylem yaptı. Şehir merkezinde komşu iki okul olan Minik Kalpler Anaokulu, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında park tartışması yaşandı. Anaokuluna ulaşabilmek için lisenin bahçesini kullanan öğretmenler, giriş çıkışlarda sorun yaşadıklarını iddia etti. Trafik ekiplerine ihbarda bulunan öğretmenler, lise öğretmenlerinin araçlarına cezai işlem uygulanmasını sağladı. Cezaların ardından duruma tepki gösteren lise öğretmenleri eylem yaptı.
LİSE ÖĞRETMENLERİNE YER YOK
Yaklaşık 30 yıldır aynı okulda görev yaptıklarını, ilk defa böyle bir uygulama ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Özgür Eğitim Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Muzaffer Ay, keyfi uygulama nedeniyle lisen öğretmenlerin mağdur olduğunu savundu. Lise bahçesinin bir bölümünün Minik Kalpler Anaokuluna otopark olarak tahsis edildiğini belirten Türk Eğitim Sen Basın ve Dış İlişkiler Sorumlusu Mahmut Çetin ise şunları söyledi:“Lise bahçesinin anaokuluna otopark olarak tahsis edilmesi ile lisenin öğretmenleri araçlarını park edecek yer bulamadı. Otomobillerini boş alanlara park etmeye başladı. Anaokulu çalışanları da otoparkın giriş-çıkışına mani oldukları gerekçesi polis çağırarak, öğretmenlerin araçlarına trafik cezası kestiriyor” diye konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

Başa dön tuşu