Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemSiyaset

‘İkinci Habur Vakası’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanı Ziya Kavlak AK Parti’nin ‘Diyarbakır Buluşması’ hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kavlak, “Cumartesi günü,Gazi Mustafa Kemal’in Diyarbakır’ı ziyaret ettiği 16 Kasım günü tüm dünyanın gözü önünde TC Başbakan’ı tarafından Türk Devletine, Türk Milletine hakaretlerin en ağırı gerçekleştirildi.

‘HAKARETLERİN EN AĞIRI’

Kavlak, şunları söyledi; “Sözde Kürdistan devlet başkanı Barzani’yi yıllar sonra en yüksek devlet protokolü ile sazlı sözlü kızlı erkeli karşılanması ile 2.Habur vakası yaşandı.Erdoğan ve Bakanları devletin tüm olanaklarını sonuna kadar zorlayarak, her türlü devlet geleneklerini ve devlet protokolünü yok sayarak bu hakarete çanak tuttular. AKP’ nin Sözde kürdistan  hedefi  90 yıl önce Lozan’da Lord Curzon tarafından dile getirilmiş ve o zaman Kurtuluş Savaşı’nda kanla ve irfanla reddedilen bu bölücü arzunun 90 yıl sonra geçekleşmesi için gereken her şey haince planlanmıştı.Şimdi ise işgalcilerin torunları ile ilerici Kürtçülerin AKP’li torunları elle vererek Diyabakır’ı tekrar işgal ettiler.

‘ULUSU YIKMANIN KUTLAMASI’

Bu ziyaret ile ABD nin valisi Başbakan ile kürdistanın valisi Barzani hep bir ağızdan türküler ve şarkılar söyleyerek bir ulusu yıkmanın kutlamasını yapmaktadırlar. AKP’li başbakan Türk halkını Müslüman-gayrimüslim,alevi-sünni,başı açık-kapalı,türk-kürt ayrımı ile ülkeyi bölmenin haklı gururu ile nur topu gibi Barzani başkanlığında Anadolu’nun bağrına kurdistan hançerini saplamış durumdadır.Artık Doğu ve Güneydoğu da bir kurdistan kurulmuş ve başına da Barzani geçirilmiştir.AKP’li başbakan ve 11 bakanı Diyarbakır’da sanki bir misafir olarak karşılanmış,Barzani ise bir ev sahibi edasıyla onları ağırlamıştır.

‘GAFLETTE BULUNMUŞ’

Tabii bir de Kırıkkale’nin haklı gururu Kürt kimliği ile övünen (nasıl bir anlayışa övündüğünü hala anlayamadığımız) Devlet bakanı ve başbakan yardımcısı Beşir Atalay ise bir gazeteye verdiği açıklamada “kurdistan sözünün kullanılması için çok düşündük ve kullandık.” deme gafletinde bulunmuştur. AKP’liler seçim ve rant savaşında boğuşurken ülkenin düştüğü durumu görmeleri zaten beklenmemekte fakat rant uğruna bir birinizi boğazlarken kafanızı kaldırın da bir etrafınıza bakın.Siz ülkeyi dört bir yanından kemirirken gençlerimiz dağlarda,sokaklarda ve fabrikalarda heder olup gitmeye devam edecektir.

‘EN KARANLIK KIŞI YAŞAYACAĞIZ’

11 yıldır bu ülkenin ve Kırıkkale’nin her türlü nimetlerinden yararlandınız,Milyarca liralık ihaleleri eş ve dostlarınızla paylaştınız yetmedi şimdi de demokrasiden ve açılımdan bahsediyorsunuz.Ülkeye ve ilimize yapacağınız en faydalı iş çok geç olmadan,ülke elden gitmeden o kotlukları boşaltmanızdır. Ne bölücülükle ülkeyi yöneten bir başbakan ne de Kırıkkaleli kürdistan sevdalısı bir devlet bakanı istiyoruz.Bu gaflet uykusuna yatanlar 2014 seçim öncesi Diyarbakır’da açtıkları paketle Türkiye’de dostluğu kardeşliği ve baharı değil,en sisli sonbaharı, en hüzünlü hazanı, en karanlık kışı yaşayacağız, en kahırlı ağıtları dinleyeceğiz”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu