Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İL GENEL GENÇLERE EMANET

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Genel Meclisinde Hülya Tülay İğde’nin istifa etmesinin ardından göreve 1. Yeden olan Hayrettin Akyüz getirildi.
Önceki gün İl Genel Meclisi´nden istifa eden Hülya Tülay İğde´den boşalan üyeliğe Hayrettin Akyüz getirildi. Bu durumda Meclisin en yaşlı üyesi MHP´li Ahmet Demirbilek olurken, henüz 31 yaşındaki Akyüz, en genç üye olarak adeta bir gençlik aşısı olarak değerlendirildi. Öte yandan İğde´nin istifasıyla birlikte Kırıkkale İl Genel Meclisinde kadın üye kalmadı.
2009´DAN BERİ AK PARTİ GENÇLİK TEŞKİLATINDA
Hafta başında İl Genel Meclisi´nin Ak Partili üyesi Hülya Tülay İğde´nin üyelikten istifası üzerine, 2014 Seçimlerinde 4. Sıradan aday gösterilen İğde´nin ardından Ak Parti´den Kırıkkale Merkez 5. Sıra adayı gösterilen Hayrettin Akyüz, yedek üye sıfatıyla meclise girmeye hak kazandı. 1985 doğumlu Akyüz, ilk, orta ve lise eğitimini Kırıkkale´de tamamladıktan sonra Dumlupınar Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdi. 2009 yılında Ak Parti Gençlik kollarında siyasi çalışmalarına başlayan Hayrettin Akyüz, 2014 yılına kadar partinin çeşitli kademelerinde görev aldı. 2012 yılından beri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Gençlik Lideri olarak görev alan Akyüz, 1 yıllık evli.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x