Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Ilıcan’dan adaylara başarı dileği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı ve Kalegaz Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan, geçtiğimiz gün açıklanan milletvekili aday listesinde yer alan adaylara başarılar diledi.
 
Hep beraberim
Sosyal paylaşım sitesinden yayınladığı mesajda 7 Haziran genel seçimlerinde AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayı olan Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Abdullah Öztürk’e başarılar dileyen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı ve Kalegaz Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan şu paylaşımda bulundu; “Kıymetli dostlar kıymetli Kırıkkaleli hemşerilerim ve sevdam olan Kırıkkale’m. Kırıkkalem ve Kırıkkalelimle beraberim yok ki benim başka yerim. İyinizde beraberim kötünüzde beraberim, yok ki benim başka yerim. Varlığınızda beraberim yokluğunuzda beraberim yok ki benim başka yerim. Kazancınızda beraberim zararınızda beraberim, yok ki benim başka yerim. Yaşamınızda beraberim ölünüzde beraberim, yok ki benim başka yerim. Sevdam Kırıkkale sevdasıdır, yok ki benim başka yerim. Kırıkkale AK PARTİ adaylarına başarılar dilerim. Yaratan ALLAH bu millete hakkın yolunda yeni Türkiye davasında milletten emir alan milletvekilleri nasip etsin” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu