Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıBalışeyhÇelebiDeliceGündemKarakeçiliKeskinKırıkkaleManşetSulakyurtYahşihan

İlçelerde bayram coşkusu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili, Sulakyurt, Bahşılı, Yahşihan ve Keskin ilçelerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

 

KARAKEÇİLİ

Karakeçili Stadyumu’ndaki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı okundu. Kaymakam Murat Irgatoğlu, törende yaptığı konuşmada, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, çetin zorluklarla geçen kurtuluş mücadelesini Cumhuriyetle taçlandırdıklarını söyledi. Tören, öğrenciler tarafından okunan şiir ve kompozisyonların ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

 

SULAKYURT

Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kaymakam Fikret Dağ, burada yaptığı konuşmada, Türk milletinin bu günlere nasıl geldiğini asla unutmayarak ve şanlı tarihine sahip çıkarak, aydınlık yarınlara emin adımlarla yürüyeceğini belirttti. Türkiye Cumhuriyeti’nin benimsediği evrensel ilkeleri muhafaza ederek, çağdaş dünyanın onurlu bir üyesi olarak kararlı mücadelesini sürdüreceğini vurgulayan Dağ, törene katılanların bayramını kutladı. İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Şafak Şahin, Belediye Başkanı İsmail Bildik, ve çok sayıda vatandaş ve öğrencinin katıldığı tören, öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından sona erdi.

 

BAHŞILI

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kaymakam Harun Ersin Polat,  burada yaptığı konuşmada, başlangıcından sonuna kadar her safhası eşsiz destanlarla dolu Kurtuluş Savaşı’nın, milletin fedakarlıkları sonucu kazanılmış büyük bir zafer olduğunu belirtti. Çok sayıda vatandaşın ve öğrencinin katıldığı tören, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi ve resmi geçit töreniyle sona erdi.

 

YAHŞİHAN

Yahşihan Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kaymakam Ferhat Özen, törende yaptığı konuşmada, ecdadın bırakmış olduğu değerlere sahip çıkılması gerektiğini belirterek, ülkeyi geleceğe taşıyacak olan öğrencilere ve gençlere çok iş düştüğünü vurguladı. Tören, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve resmi geçit töreniyle sona erdi.

 

KESKİN

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ndeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kaymakam İlker Özerk Özcan, burada yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Bayramı, istiklalimiz ve istikbalimiz için milletçe yekvücut halinde verilen mücadelenin büyük bir zaferle sonuçlanmasının adıdır” dedi. Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, AK Parti Kırıkkale milletvekili adayı Abdullah Öztürk ve çok sayıda vatandaş ve öğrencinin katıldığı tören, öğrenciler tarafından okunan şiir ve kompozisyonların ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu