Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıManşet

İlçemiz ve Kültürümüze Sahip Çıkıyoruz Projesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde başlatılan “İlçemiz ve Kültürümüze Sahip Çıkıyoruz Projesi” vatandaşlar tarafından beğeni topladı.

ESKİ EŞYALAR SERGİLENİYOR
Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulu’nda hayata geçirilen projeyle eski eşyalar okulun boş sınıfında sergilenmeye başlandı. Proje koordinatörü ve okul öğretmenlerinden Sema Nur Aslan, açıklamada, öğrencilerle birlikte eski eşyaları topladıklarını ve burada sergilediklerini söyledi.

BAKIR EŞYALARINI VERMEYE BAŞLADI
Öğrenci velilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden Aslan, “Proje için çalışmalara başlayıp okul öğrencilerine bunu duyurduğumda kaygılarım, korkularım vardı. Velilerimizin okula bizzat eşya getirdiğini, öğrencilerle gönderdiğini gördüm, çok mutlu oldum. Yani gelinlik çeyiz sandığını bile gönderip eski yorganını, kilimini, heybesini, bakır eşyalarını vermeye başladı”

TEŞEKKÜRLER
“Çok mutlu oldum. Şimdi eşyaların tek tek envanterini çıkartıp, tarihçesini ve eskiden kullanırken söylenen eşya isimlerini belirlemeye çalışıyoruz. Yakında ilçe içerisinde güzel bir açılışla halka duyuracağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x