Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

İlk icraat

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi’nin tüm birimlerinde çalışan işçilerin tamamının alacakları ödeniyor.

HAFTA İÇİ ÖDENİYOR

Edinilen bilgiye göre; Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın çalışmasıyla belediye bünyesinde görev yapan tüm işçilerin içeride olan maaşları ödenecek. Sözleşmeli çalışanlar da bu çalışmadan yararlanacak. Ödemelerin bu hafta içerisinde tamamının yapılması bekleniyor. Konuyu ilk meclis toplantısına da taşıyan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, işçi alacakları ile ilgili kredi yetkisi istemiş ve işçilerin alacaklarının kalmayacağını açıklamıştı. İşte o toplantının ardından çalışmalara başlayan Saygılı, belediye işçisi ve özel şirket işçilerinin de maaş alacaklarının ödenmesini sağlayacak.

NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Saygılı, seçim öncesinde muhalefet partisi adaylarının işçi alacakları konusundaki söylemlerine, “Bizim dönemimizde kimsenin hakkı kalmayacak. Herkes hak ettiğini alacak” demişti. Saygılı ilk meclis toplantısında da bu konuyu gündeme getirmiş ve, “Belediye bünyesinde görev yapan tüm personelin yardımıyla Kırıkkale’mize ne gerekiyorsa yapacağız. Bu noktada bizler kimsenin hakkının kalmaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Ancak personel de üzerine düşeni yapacak ve mesaisi boyunca hizmetlere yoğunlaşacak” demişti.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
vatandas
vatandas
15 Nisan 2014 06:54

Belediye calisanlari vatandasin isini yaparken lutfeder gibi yapmasin , vatandasa saygi gostersin , aldigi parayi hak etsin yani.

Başa dön tuşu