Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

İlk Toplantı 7 Aralıkta

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali, halkla buluşacak
Kırıkkale Valiliği tarafından halkın sorunlarının dinlenilmesi amacıyla ‘Halk Günü’ toplantıları yapılacak. Her ayın ilk haftası Çarşamba günü saat 14.00’da Valilik Konferans Salonunda vatandaşlarla buluşacak olan Vali M. İlker Haktankaçmaz ilk toplantısını 7 Aralık 2016 tarihinde düzenleyecek.

VATANDAŞLA DOĞRUDAN TEMAS KURACAK
Kırıkkale Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre şu ifadelere yer verildi; “Valiliğimizce, vatandaşlarımızla doğrudan temas kurmak ve toplumun tüm kesimlerine ulaşmak suretiyle, istek, öneri ve şikâyetlerini değerlendirmek üzere, kaymakamlar, il idare şube başkanları ile toplumun farklı kesimlerinin katıldığı düzenli toplantılar yapılacaktır”

İLK TOPLANTI 7 ARALIK’TA
“Bu çerçevede; Sayın Valimiz başkanlığında yapılan 16 Kasım 2016 tarihli toplantıda alınan kararlara istinaden, her ayın ilk haftası Çarşamba günü saat 14.00’de Valilik Konferans Salonunda vatandaşlarla buluşma toplantısı yapılacak olup, ilk toplantı 07 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 14.00’de gerçekleştirilecektir” denildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x