Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

İlk yardım hayat kurtarır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, göreve gelmesinden sonra birimleri yerinde gezerek çalışmalar hakkında bilgi almaya devam ediyor. 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, acil durumlarda ilk yardımın hayat kurtardığını söyledi.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Yahşihan ilçesinde bulunan 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, Müdür Muhammet Tekinay’dan bilgi aldı, çalışmaları yerinde izledi. Vali Haktankaçmaz ve Vali Yardımcısı Ayhan Özkan’a Acil Çağrı Merkezi’ndeki sağlık, emniyet ve jandarmaya gelen ihbarların değerlendirilmesi konusunda geniş bilgi aktarıldı.

 

HATLARI MEŞGUL ETMEYİN

Vali Haktankaçmaz, “Vatandaşlarımızın acil durumlarında yaptıkları çağrılar önemlidir. Halkımızın gelişigüzel 112 çağrı merkezini aramamaları ve meşgul etmemeleri çok önemli. Ekiplerimiz acil olarak ilk yardıma biran önce gitmeleri, yardıma ihtiyacı olanlar için çok önemli” dedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu