Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İnşaat işgücünde azalma

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İnşaat İşgücü Girdi Endeksleri, 2015 yılının 3’üncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,9 oranında azaldı.

 

ENDEKS AZALDI

TÜİK, İnşaat İşgücü Girdi Endeksleri 2015 yılı 3’üncü çeyrek (Temmuz – Eylül) verilerini paylaştı. Buna göre, İnşaat İşgücü Girdi Endeksleri 2015 yılının 3’üncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,9 oranında azaldı. Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat istihdam endeksi 2015 yılı 3’üncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,9 oranında azaldı. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat istihdam endeksi ise, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 4,8 oranında azaldı.

 

ÇALIŞILAN YÜZDE 1,6 AZALDI

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat çalışılan saat endeksi 2015 yılı 3’üncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,6 oranında azaldı. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat çalışılan saat endeksi ise, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 7,1 oranında azaldı. Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat brüt ücret-maaş endeksi 2015 yılı 3’üncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,3 oranında arttı. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat brüt ücret-maaş endeksi ise, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 5,2 oranında arttı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu